Rólam

Több műfaj filmjeit is szeretem, de nem ragadok meg egy helyen, kalandozok a filmek világában, horrortól a vígjátékon át menetelek olykor a romantikusig, háborús, illetve történelmi filmeket sem megvetve. Ha van időm olykor olvasni, akkor Stephen King őrült képzeletében tévelygek szívesen, 6 éves koromban láttam egy részletet az Az című filmből, azonnal megfogott a bohóc, aki elkapja a sárga esőkabátos kisfiú kezét a csatornából kinyúlva. Akkor még nem tudtam ki írta ezt a történetet, 18 évesen találtam rá Kingre, azóta olvasom, illetve nézem a filmeket Tőle, amik hol zseniálisan jók, hol pedig igazi megszégyenítései a könyveinek. 

2023. 05. 30.
Tom újra simogatja a lelkeket
Bár alapból szeretem Tom Hanks színészi játékát és kedvelem a személyiségét, de valahogy mindig újra és újra meg tud lepni, hogy mennyire zseniálisan tud mély témákban ne... több»
2023. 05. 29.
Szokásos iramban
Vajon a tizedik rész hozott valami újat? Talán még kevesebb szöveget Vin Dieselnek. Jason Momoa durván lelketlen, gonosz karakterén kívül semmi életrevaló színészi játék ... több»
2022. 02. 01.
Görbetükör
Maga a film nem nagy durranás, de a mondanivalója annál inkább lényeges. Aki szereti a happy endeket, az bele se kezdjen, mert ez a film a való életet hivatott bemutatni.... több»
2022. 02. 01.
Felejthető
Ha úgy nézem a filmet, hogy nem Marvel-történet, akkor még el is menne, de sajnos mivel marveles, így csalódás volt valamilyen szinten. Igaz, már a Bosszúállók során sem ... több»
2022. 02. 01.
Szerelem, ami mindent legyőz
Bár a film Celine hozzájárulása nélkül készült, de még így is egy elég szép és kerek történetet hoztak létre a készítők, ami kimondottan szívet melengető. Nem vagyok egy ... több»
A póz (2018)
Coco (2017)
Agymenők (2006)