The Lord of the Rings: The Two Towers
Diesel

A gonosz hatalma egyre nő, Középföldét a két torony, Barad-dúr, Szauron és Orthanc, Szarumán szövetsége fenyegeti. A gyűrű szövetsége szétesett, Frodó és Samu Mordor felé tartanak, hozzájuk szegődik Gollam, aki magának követeli az Egy gyűrűt. A szövetség többi tagja Rohan lovasaival… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Új-Zéland
Premier (HU): 2022.10.06. | Max (2021.03.01.) | Amazon Prime Video (2024.05.23.)
Forgalmazó: Pannonia Entertainment
Bernard Hill
John Leigh
Orlando Bloom

2025.01.09 H43

Életem legkiválóbb mozis élménye, nem véletlenül. A bővített verzió pedig csak növelte az értékét. Nagy kár, hogy Hollywood nem ezeket a filmeket vette követendő példának.

2021.08.06 Laca//Ho/rr/oR//

Hű maradt Tolkien hagyatékához, és ott lehettünk a Helm-szurdoki csatában

A trilógia második része és egyben talán a legjobb? Tehetnénk fel a kérdést, de ahány ember, annyi vélemény. Nekem ideálisan a kedvencem, lehet, a túlfűtött izgalmak benne, vagy éppen a Helm-szurdoki csata végett, nem tudom. Egy biztos, az egészen le... Teljes kritika

Könnyed, laza, gyönyörűen kivitelezett történet, és odaszegezi az embert a képernyőhöz!Nem ad mélyreható nagy bölcsességeket, de amiért odaülsz elé, azzal kárpótol. Kikapcsolódás egy remek filmen. Ennyi, és nem több!

2017.04.10 indingo

Nagyon bele tudja magát élni az ember a történtekbe. Remek a története, mint mindig. A jelmezek lélegzetelállítóak és a szereplők is kiteszik a lelküket.

Az első verzió szerint a Helm-szurdok ostromához érkező tündéket nem Haldir, hanem Arwen vezette volna.Szerző: Fekete Gandalf

Értékelés: 9/10
(2015. 05. 05.)
Ifjabb éveimnek egyik legnagyobb moziélménye volt a film, ezért kicsit félve újráztam több év kihagyás után, de szerencsére nem fogott az alkotáson az idő, kiváló szórakozást nyújt még ma is! Több