Mindig csak hallottam a filmről, de sokáig tartott mire eljutottam odáig, hogy na most megnézem. Már tudom, hogy kár volt halogatni mert méltán dicsőítik a filmet, Tom Hanks remekül játszik benne.
Féltem, hogy nagyon fog untatni a sztorija a filmnek vagy borzalmas lesz az alakítás. Azonban kellemesen kellett csalódjak, mert szinte teljesen elvoltam vele. Lekötött tökéletesen.
Örök kedvenc marad ez a film is, szerintem nagyon kevés embernek kell bemutatnom. Aki azt mondja nem szereti az vagy hazudik vagy nem látta.
Nekem 10/10-es film, vicces sok helyen, de mondanivalója is van. Tom Hanks nagyon jó alakít, nem véletlen kapott Oscart. Bár az fura, hogy a Remény rabjai nem kapott Oscar-díjat, helyette ez tarolt ‘94-ben.
Valószínűleg velem van a baj és én nem tudom kellőképpen értékelni a filmet, de engem egyszerűen nem kötött le. Abszolút értettem hogy miről szól a film de valahogy engem ez a klasszikus nem tudott magával ragadni pedig felnőtt fejjel néztem meg.
Nem véletlenül vált sokat idézett kultuszfilmmé. A színészek zseniálisak, a történet is jó, bár voltak részek, amelyek nem váltak a kedvencemmé, de kellett ahhoz, hogy ilyen karriert fusson be.
Nagyon jó a film, és miután az ember megnézi akkor ha meglátásom egy barátját futni azt mondja: fuss Forest, fuss! :)
Tom Hanks legjobb filmje. Nem tudom elégszer megnézni. Örök kedvencem marad, csak ajánlani tudom mindenkinek :)
Ebből a filmből nagyon sokat lehet tanulni. Szerintem tele van tanulsággal és egyszerre szórakoztatja is a nézőt. Mai szemmel is az egyik kiemelkedő kedvencemmé nőtte ki magát.
Örök klasszikus. Mindig meg tud siratni pedig már szinte teljesen fejből tudom az egész szövegét. Egyedi és kitűnő hangulat lengi körbe a filmet egy egészen érdekes aura ha lehet így kifejezni. Nagyon szép történet mely a szerelemről, kitartásról, reményről szól és ez mindig is fontos lesz.