Egy csapatnyi filmes nekilát, hogy elkészítsék az első 3D "found footage" típusú horror filmet, de csakhamar az borzalmak kellős közepén találják magukat, ugyanis a szalagról kiszabadul egy gonosz lény.
(ps)
A found footage-ba beleszerettem és nem enged. Persze, nem az Ideglelés című filmmel kezdődött, már jóval korábban. De nézzük a mostani mozinkat. Még napjainkban is dübörög tovább a found footage elég sok kritikát elviselő gépezete. A talán legtö... Teljes kritika
A trailer 2016. augusztus 10-én debütált az Entertainment Weeklyn, bő tíz nappal a film világpremierje előtt.
A sikeres premiereket követően a filmet további tizennyolc fesztiválon mutatták be még szerte a világon. Ezeken összesen tizenöt díjat nyert, köztük négyet a legjobb játékért, további négyet a színészi játékért, majd kettőt-kettőt a speciális effektusokért és a legjobb rendezésért, ezek után a legjobb forgatókönyvért, a legjobb operatőrért, végül a legfélelmetesebb játékért, és egy nagy sikerrel járó közönségdíjat is bezsebelhetett.
Értékelés: 5/10 Több