Streaming

Legjobb filmek a Prime Video-n

88 A fiúk  (2019)

(17) (10)

akció | krimi | sci-fi | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy titkos CIA-alakulat feladata az, hogy kordában tartsa a szuperhősöket - bármi áron.  több»

Nem bírtam magammal, egy este lepörgettem a két részt. Sosem titkoltam, hatalmas kedvencem ez a sorozat. Több szempontból is imádom. Egyrészt szövevényes a történetvezetés, mindig tudnak újat mutatni, tekerni egyet az eseményeken. Továbbá, az évek során belesüllyedtünk a Marvel... több»

85 A térség  (2015)

(7) (9)

dráma | misztikus | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A távoli jövőben Josephus Miller nyomozó feladatot kap: meg kell keresnie egy eltűnt örököst - Juliette Andromeda Maot. Küldetését megosztja James Holden kapitánnyal, aki jelenleg is... több»

Nagyon jól sikerült a filmes változat! Legtöbbször gyengének és lecsupaszítottnak tűnik a egy sorozat, ha először könyv formájában kerül a kezembe, de az Expanse tartalomban és látványban is a maximumot hozza ki az eredeti történetből.

85 Rólunk szól  (2016)

(17) (7)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video | Disney+

Szívmelengető, őszinte és provokatív sorozat három testvérről és szüleikről. Életútjuk furcsa módon keresztezi egymást, néhányuknak például ugyanazon a napon van a... több»

Végre nem egy sablonos vígjáték. Tele van minőségi poénnal, jó beszólásokkal, és tartalmilag is megfogott. Érdekes a történet és hiteles az előadásmódja.

93 Bolhafészek  (2016)

(6)

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

Hat részes komédia sorozat, amelyet egy díjnyertes színdarab alapján készítettek. A főszerepben egy fiatal nőt ismerhetünk meg, aki igyekszik megbirkózni azokkal a nehézségekkel,... több»

Ezt nem lehet elmondani, tényleg látni kell. Ennyire szomorúan összetört vicces embert elképzelni sem lehet. Fleabag tényleg meg van semmisülve. Teljesen. És fogalma sincs, hogyan építse újra magát. Szenved, tönkre van, a diszfunkcionális családja sem segít az ügyön, de nem tudja... több»

akció | sci-fi | szatíra | thriller

Amazon Prime Video

A történet szerint egy férfi feleségét meggyilkolják egy rablás során, míg ő deréktól lefelé lebénul. Egy új, kísérleti technológiának köszönhetően mesterséges... több»

Ausztrál bosszúálló történet sci-fi köntösbe öltöztetve. Leigh Whannell a rendező és forgatókönyvíró beletett apait-anyait, hogy egy látványos, mozgalmas filmet kapjanak a nézők, de úgy néz ki, hogy a magyar filmforgalmazás nem vevő rá. Pedig az agyzsibbasztó... több»

dráma | sci-fi | thriller

Amazon Prime Video

A Philip K. Dick regénye alapján készült sci-fi sorozat annak lehetőségét veti fel, hogyan alakult volna Amerika helyzete, ha a második világháborút a németek a japánok oldalán... több»

Nagyon feszes, nagyon erős disztópikus thriller. Hát eddig ilyen műfajjal nem igazán találkoztam. De most kiderült, hogy ez a kedvencem! :) Félretéve a viccet, igen hatásos lett ez a széria, minden pillanata profi (ha értitek, mire gondolok).

82 Rögtönzött szerelem  (2017)

(7) (6)

dráma | romantikus | vígjáték

Amazon Prime Video

Ebben a megtörtént eseményeken alapuló, szívmelengető és hihetetlenül humoros romantikus vígjátékban a komikus Kumail Nanjiani, a Szilícium völgy tévésorozat sztárja saját... több»

Vicces, megható, okos, helyenként szívszorító és nagyon profin, de lazán kivitelezett film a Rögtönzött szerelem. Abba, hogy ez a cím mennyire nem illik rá az angolt ismerve, inkább ki sem térnék, de na hagyjátok, hogy a címadás megtévesszen. LEgszívesebben visszamennék a... több»

dráma

Amazon Prime Video

Celeste Ng regényének adaptációja.

Teljesen véletlenül akadtam rá, nem egy ismert sorozat, de valami elképesztően friss és mai a mondanivalója. Elgondolkodtató sorozat, ajánlom.

dráma | vígjáték

Amazon Prime Video

A ötvenes évek Amerikájában egy átlagos háziasszony úgy dönt, hogy stand up komikus lesz. Miriam "Midge" Maisel egy eszes, szép és életteli zsidó lány, aki előtt egyenes pálya áll:... több»

Az egyik legviccesebb és legfilozofikusabb sorozat, amivel mostanában találkoztam, tudom ajánlani.

akció | animáció | fantasy | kaland | vígjáték

Amazon Prime Video

Egy elkeseredett próbálkozás miatt, hogy kifizessenek egy hatalmas számlát egy kocsmában, egy csapat kívülálló nagy kalandozásba kezd, amely során megmentik Exandria világát a... több»

Egyszerűen fantasztikus. Nagyok voltak az elvárásaim, viszont sikerült őket teljesítenie.

fantasy | vígjáték

Amazon Prime Video

Angyalok, démonok, egy 11 éves Antikrisztus, egy boszorkány - és a közelgő Armageddon.  több»

Olvastam a könyvet és meg kell, hogy mondjam, a sorozat nagyon jól tolmácsolja az írók szavait.

vígjáték

Amazon Prime Video

A karanténidőszak alatt kiadott második epizódban a hármasfogat a francia autózás különleges világába kalauzol el minket. Az utazás Walesben veszi kezdetét, ami során hegymászás,... több»

Megállás nélkül nevettem, újra sikerült elérniük egy remek műsorral. A régi Top Gear szellemiségét idézte számomra ez a rész.

dráma | krimi

Amazon Prime Video | TV-ben (GALAXY4, csütörtök 01:33)

A sorozat főhősének karakterét Michael Connelly krimiíró alkotta meg, regényről regényre. Bosch nyomozó kalandjai ezen történetekből épülnek fel. A sorozat cselekménye... több»

Teljesen véletlenül akadtam rá erre a sorozatra, de az első pillanattól fogva volt benne valami, ami függővé tett. A főszereplő karakterét nagyon bírtam, igazán különc figura.

94 Sardar Udham  (2021)

(2)

dráma | életrajzi | krimi | történelmi

Amazon Prime Video

Udham Singh indiai forradalmár volt, a világ azonban a Michael O Dwyer ellen elkövetett londoni merénylet kapcsán ismerhette meg a nevét. több»

Szívszorító film, megható, könnycsalogató. Mindenkinek látnia kellene.

dráma | romantikus

Amazon Prime Video

Szerelmi háromszög egy lány és két testvér között. Történet az első szerelemről, az első szívfájdalomról és egy tökéletes nyár varázsáról. több»

Igen, vannak giccses lassított felvételek és furcsa zenei döntések, de hű, nagyon szerettem ezt a műsort! A karakterek és küzdelmeik rendkívül hitelesek és nem cukormázasak. Mindez csodálatos érzelmeket hoz ki nem csak a fő párok között, hanem a környező családjuk és... több»

93 Góliát  (2016)

(3)

dráma

Amazon Prime Video

Egy megbukott és tönkretett ügyvédet egy olyan üggyel bíznak meg, amely segíthet visszaszerezni hírnevét, és egyúttal a boszúra is lehetőséget biztosít... több»

Billy Bob Thornton az egyik kedvenc színészem, remekül alakítja a kiégett, társadalomban csalódott karaktereket a filmjeiben, nincs ez másként a Goliath-ban sem. Alkoholista ügyvédként olyan rázós ügyeket is elvállal, amit senki más. A sorozat minden évada egy új alapsztorira... több»

83 Carnival Row  (2019)

(7) (2)

fantasy | misztikus | thriller

Amazon Prime Video

Az Orlando Bloom és Cara Delevingne főszereplésével készült sorozat egy fantasy-széria, ami egészen a viktoriánus korig repíti vissza a nézőt. A történet során megjelennek a... több»

Remélem, nem állnak le és hamarosan jön a következő évad. Az Amazon nagyon odatette magát, újra nagyszerűt alkottak.

animáció | családi

Amazon Prime Video

Három jómadár zenés kalandjai, akik egy ritmussal és dallamokkal teli világban élnek. több»

83 Amerikai istenek  (2017)

(6) (7)

dráma | fantasy | misztikus

Amazon Prime Video

Egy egészen másfajta, új háború forrong a "régi" és "új" istenek között. A félelem, a pénz, a technológia szülte frusztrációk azok a dolgok, amelyek meghatározzák a mai ember... több»

Meg kell valljam, hogy nagyon lassan indul be a sorozat, az első epizód, első tíz perce számomra nem igazán volt bizalomgerjesztő, de Ian McShane végül szerintem mindent vitt, az ő jelenléte szerintem sokat dob az egész koncepción. Ezen felül pedig hozzá kell tegyem, a sorozat... több»

93 Bosch: Örökség  (2022)

(3)

dráma | krimi

Amazon Prime Video

Bosch belevág karrierje következő fejezetébe, és egykori ellenségével, Honey Chandlerrel kell együtt dolgoznia. több»

Ha a Bosch rajongója voltál, akkor ez is tetszeni fog. Stephen Chang zökkenőmentesen illeszkedik az együttesbe. Az összes karakter váltogatja a fokozatokat, ahogy a sorozat halad előre, és az első négy epizódtól kezdve ez nekem bejött.

dokumentum

Amazon Prime Video

A dokumentumfim-sorozat Spanyolország elit rendőrségi erőit vizsgálja, azon belül is az embertelenül nehéz felvételi folyamatot. A fizikai erő nem elegendő, ha valaki a legjobbakhoz... több»

sportfilm | vígjáték

Amazon Prime Video

Minden ország, amelyet Jeremy, Richard és James meg akar látogatni, vagy problémás terület, vagy megtiltották nekik a belépést. Ehelyett Közép-Európába indulnak, egy olyan útra,... több»

Egy újabb telitalálat a nagy csapattól. Ezzel a hármassal már a Top Gear alatt sem tudtam betelni, és nagyon örültem, amikor beindították a Grand Tourt. Hatalmas, vicces és mindemellett érdekes is az autók szerelmeseinek.

92 Fallout  (2024)

(9) (2)

akció | dráma | kaland

Amazon Prime Video

Egy jövőbeli, poszt-apokaliptikus Los Angelesben a polgároknak földalatti bunkerekben kell élniük, hogy megvédjék magukat a sugárzástól, a mutánsoktól és a banditáktól a nukleáris... több»

Előre bocsátom, semmi közöm a játékhoz, így filmként tudom értékelni. Egyedi világ, egyedi hangulat. A 60-as évek díszletei, zenéi nekem bejöttek, igaz, nem azonnal, kellett hozzá 2-3 rész, mire teljesen ráhangolódtam. Történetügyileg, kérem a játék fanokat, ne... több»

dokumentum

Amazon Prime Video

Egy drogkartel egykori tagjai a legvérfagyasztóbb történeteket mesélik el a kábítószer alvilágából. több»

90 Clarkson farmja  (2021)

(1)

dokumentum | vígjáték

Amazon Prime Video

Nyomon követhetjük Jeremy Clarkson kalandjait, miközben minden erejével próbál fenntartani egy farmot vidéken. több»

A Top Gear elhagyása után és két Grand Tour forgatása között Jeremy Clarkson kitalálta, hogy a farmját ő maga fogja gondozni, hiszen "Mi olyan nehéz ebben?". A szokásos látványvilággal és Clarkson-féle humorral vegyített sorozat a koronavírus idején játszódik, és belátást... több»

dokumentum | sportfilm

Amazon Prime Video

A film a világ egyik legnagyobb futballklubjának döntő fontosságú szezonját mutatja be a kulisszák mögül. Az Arsenal a hazai sikerek kiharcolására és az európai elitversenyekbe való... több»

A dokumentumfilm fantasztikus betekintést nyújt a klubban dolgozók személyes és mentális kihívásaiba.

90 Magánügylet  (2022)

(2)

krimi | thriller

Amazon Prime Video

Marina Quiroga, a merész felsőosztálybeli lány, akiben nyomozói lélek lakozik, hűséges komornyikja, Hector segítségével elindul, hogy elkapja a városát terrorizáló sorozatgyilkost. több»

Alapvetően egy igényesen elkészített és jól tálalt, igen szórakoztató krimihez volt szerencsém, amelynek erőssége a nyomozópárost alakító Aura Garrido és Jean Reno kettősének játéka. Ami egy kicsit rontott az élvezeti értékén, hogy a széria közepén már sejtettem, hogy... több»

sportfilm | vígjáték

Amazon Prime Video

Jeremy, Richard és James a skandináv sarkkörre utazik. A fiúk kedvenc raliautójukat vezetve katasztrófákkal teli kalandba kezdenek, ahol hidegháborús tengeralattjáró-bázisok, befagyott... több»

akció | dráma | thriller

Amazon Prime Video

Jack Ryan CIA ügynök veszélyes küldetésre indul, amikor megpróbálja felderíteni a terroristák kommunikációs csatornáit. több»

Óriási meglepetés volt ez a sorozat, azt hittem, egy alacsony költségvetésű gagyi sorozat lesz, de épp ellenkezőleg. Remekül kidolgozott forgatókönyvre épül, rengeteg cselszövés és feszültség van benne, és lélegzetelállítóan kidolgozott és teljesen hihető minden egyes... több»

89 Hiány  (2019)

(3)

animáció | dráma | fantasy

Amazon Prime Video

Egy nő, miután felépül egy autó balesetben elszenvedett sérüléseiből, rájön, hogy különös kapcsolata van az idővel. több»

A történet megható, érdekes és komplex. Az egész szinte hibátlanul működik. Hamar nagy kedvenc lett, és bár tényleg sokkal kevesebbet lehetett erről hallani, mint más Amazonon szériákról, mindenképp érdemes rá időt szánni.