Streaming

Legjobb filmek az Apple TV-n

92 Ted Lasso  (2020)

(13) (7)

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A sorozat Ted Lasso amerikaifutball-edző történetét követi nyomon, aki az Egyesült Királyságba tart, hogy a londoni labdarúgó csapatot az angol foci élvonalába juttassa. több»

Nem is rémlett, hogy Jason Sudeikisen már 10 éve, a Hétmérföldes szerelemben is láttuk ezt az idétlen bajuszt. Nem itt lesznek a legizgalmasabb jelenetek és legnagyobb poénok. Ez egy lélekfeltöltő sorozat.

91 The Morning Show  (2019)

(4)

dráma

Apple TV+

A sorozat betekintést nyújt azoknak az embereknek az életébe, akik reggeli műsorukkal nap mint nap segítik az amerikaiak ébredését. Lerántja a leplet azokról a különleges... több»

Nem tudom milyen indíttatásból kezdtem el, de felvetődött bennem: akarok én nézni egy híradós sorozatot, ami ráadásul a #meetoo témakörére épül?! Adtam neki egy esélyt, és milyen jól tettem! Zseniális! Gyönyörű operatőri munka, jó atmoszféra, remek zeneválasztás, és... több»

88 See  (2019)

(5)

akció | dráma | sci-fi

Apple TV+

Egy disztópikus jövőben egy járvány során a teljes emberiség elveszíti a látását. Az idők során olyan társadalmi berendezkedések és normák jönnek létre, melyek az egyik... több»

Egyedi történet, amely a jövőben játszódik, mégis amolyan barbár, őskori köntösbe van csomagolva. Már a nyitány és a harci jelenet levett a lábamról, aztán szép lassan kitárul a világ, és nem okoz csalódást. A látvány, a díszletek és a tájak lenyűgözőek, a színészi... több»

dokumentum | kaland

Apple TV+

Ewan McGregor és Charley Boorman a világ körül motoroznak. A két jó barát átutazik Szibérián, Kazahsztánon, Mongólián és Alaszkán, mielőtt befejeznék útjukat New Yorkban. A... több»

Az egyetlen hátránya, hog ezután akartam venni egy motorbiciklit és beutazni a világot.

93 Mennyei cseppek  (2023)

(2)

dráma

Apple TV+

Egy nő felfedezi a világ legnagyobb borkollekcióját, amelyet elhidegült apja hagyott rá, és egy japán férfival versenyez az örökségéért. több»

Első ránézésre a multimilliomosok sznobizmusa visszariasztott, de végül adtam neki egy esélyt és a téma ellenére egy izgalmas thriller, ami végig fenntartotta az érdeklődésemet.

92 Prehisztorikus bolygó  (2022)

(5) (3)

dokumentum | történelmi

Apple TV+

A sorozat jóvoltából megtapasztalhatjuk világunkat olyan módon, ahogy eddig még nem láthattuk. 66 millió évet utazunk vissza az időben, és megismerhetjük a dinoszauroszokat és egyéb... több»

A trailereket látva vizuális csemegét vártam ettől a sorozattól, és valóban jobb volt, mint amire számítottam. Az ember elfelejti, hogy CGI-t néz, és ami még könnyebbé teszi a felejtést, azok a rövid történetek, amik a szereplőkhöz, azaz a dinoszauruszokhoz kapcsolódnak. Egy... több»

dokumentum | életrajzi

Apple TV+

A film a népszerű színész és szószóló Michael J. Fox életét követi nyomon, feltárva személyes és szakmai győzelmeit és megpróbáltatásait, valamint azt, hogy mi történik, ha... több»

Nagyon jó dokumentumfilm, rendkívül megható és nosztalgikus. Inspiráló, mekkora erővel nézett szembe a betegségével és arra koncentrált, hogy segítsen másoknak. Megéri megnézni.

91 Jacob védelmében  (2020)

(13)

misztikus | thriller

Apple TV+

Egy apa mindent elkövet, hogy megvédje kisfiát, akit gyilkossággal vádolnak. William Landay azonos című regénye nyomán.

Engem a lelki oldala fogott meg ennek a sorozatnak, és örülök is, hogy nincs további évad. Így kerek. Maradtak persze kérdések, de azokat mindenki válaszolja meg magának.

dokumentum

Apple TV+

A dokumentumfilmet David Attenborough narrálja. Az eddig nem látott képsorozatok bemutatják, hogyan adott új utat a természetnek az emberek elzárása és a járványhelyzet. A Föld... több»

Rendező: Tom Beard
Szereplők: David Attenborough
Sajnálatos, hogy el tudunk készíteni egy ilyen jó dokumentumfilmet, de nem tudunk tanulni belőle. Kötve hiszem, hogy bármi változna a jövőben annak ellenére mennyire tisztában vagyunk a károkkal, amit a természetnek okozunk.

dráma | musical | vígjáték

Apple TV+

Hétezer utas egy újfullandi kisvárosban ragad a 9/11-es terrortámadást követően. Szállást kapnak a helyiektől, és kellemes vendéglátásban részesülnek. több»

Egy másik, megható oldalról közelíti meg a katasztrófát, szerintem jól sikerült, tudom ajánlani.

animáció | kaland

Apple TV+

Farkassrác felfedezi a Föld közepét, ahol csodálatos teremtmények készítenek dolgokat a felszíni világba. több»


Szereplők: Kassian Shae Akhtar

dokumentum | sportfilm

Apple TV+

Stephen Curry törtenete, aki a kosárlabda egyik legbefolyásosabb és legváratlanabb tehetsége lett. Megtudhatjuk, hogyan emelkedett a csúcsra, miután először egy elfeledett iskolai... több»

Rendező: Peter Nicks
Szereplők: Stephen Curry

90 Fekete madár  (2022)

(7) (1)

dráma | krimi | thriller

Apple TV+

A sorozat egy rendőr fiát követi nyomon, akit kábítószer-kereskedésért 10 év börtönre ítélnek. Felajánlják neki a feltételes szabadlábra helyezés lehetőségét azzal a... több»

Olvasni még nem, de filmen láttam már Dennis Lehane történeteket (Titokzatos folyó, Viharsziget) és az író neve nekem már garancia arra, hogy minőségi munkát láthatok. Nem csalódtam ebben a sorozatban (sem). Számomra tökéletes cselekmény, van eleje, közepe és vége és, hogy... több»

90 Kedves Edward  (2023)

(3)

dráma

Apple TV+

Edward egy 12 éves fiút, aki túlélte azt a repülőgép-balesetet, amiben elvesztette a családját. Edward megpróbálja értelmezni az életét a többi érintettel együtt, és új... több»

Csábító volt a felütés, sokféleképpen ki lehetett volna bontani az alapötletet. Jól is indult, ahogyan feltette a szereplőket a táblára, utána viszont a megvalósítás csúnyán félrement. Mintha az alkotók nem tudták volna eldönteni, mit is akarnak pontosan. A gyász... több»

dokumentum

Apple TV+

A jeges sarkoktól a trópusi dzsungelekig ismerkedhetünk meg a természet leglenyűgözőbb óriásaival. több»


Szereplők: Tom Hiddleston

79 A Greyhound csatahajó  (2020)

(10) (9)

akció | dráma | háborús | történelmi

Apple TV+

1942-t írunk. Nem sokkal azt követően, hogy az Amerikai Egyesült Államok belépett a második világháborúba, egy 37 szövetségi hajóból álló flotta megkísérel átkelni az... több»

A rendező, Aaron Schneider különleges filmet készített 2020-ban, mely valóban realisztikus – hiszen szinte mi magunk is ott lehetünk a Greyhound fedélzetén 1942-ben az Atlanti-óceánon – ám nem egy tipikus látványfilm. Nincs CGI orgia, nincsenek lenyűgözően grandiózus... több»

89 For All Mankind  (2019)

(3)

dráma | sci-fi

Apple TV+

A sorozat cselekménye arra próbál rámutatni, mi történne akkor, ha az űrverseny a mai napig sem érne véget. több»

Frissen néztem meg az eddigi három évadát ennek az izgalmas dráma/sci-fi sorozatnak. Váó… Sokkal jobb volt, mint amire számítottam. Sajnos minden eddigi hozzászóló elspoilerezte az első részét, én úgy kezdtem a sorozatnak, hogy nem tudtam, miről fog szólni, szuper lenne, ha... több»

88 Palmer  (2021)

(3) (3)

dráma

Apple TV+

Egy szabadlábra helyezett elítélt és egy nehéz családi körülményekből érkező kisfiú különleges barátságot köt.  több»

Nem sejtettem, hogy ennyire erőteljes alakításokkal találom majd magam szemben. Jó a történet, jó a rendezés, jók a szereplők - megnézésre nagyon tudom ajánlani.

dokumentum | kaland

Apple TV+

Ewan McGregor és barátja, Charley Boorman elektromos Harley-Davidsonnal szeli át Közép- és Dél-Amerikát. Összesen 13 000 mérföldet tesznek meg. több»

Egy nagy kihívás és megerőltető utazás hőseinknek. Jó nézni és még remekül is szórakoztam.

88 A Snoopy-show  (2021)

(1)

akció | animáció | családi | kaland | vígjáték

Apple TV+

A világ egyik legismertebb kutyája visszatért. Kövessétek figyelemmel új kalandjait a megszokott bandával és barátaival! több»

Ha Snoopy, akkor az kihagyhatatlan, legalábbis részemről, én mindig imádtam ezeket a meséket, és az évtizedek alatt sem változott. Ne szégyellje senki sem bevallani! :D

88 Snoopy és a karácsony  (1965)

(2) (4)

animáció | családi | rövidfilm | vígjáték

Apple TV+

Az elüzletiesedett ünnep mögött Charlie Brown megpróbálja megtalálni a karácsony igazi jelentését. több»

Valahogy ezekkel a Charlie Brown rajzfilmekkel sosem értettük meg egymást. Szerintem unalmasak és semmitmondóak. Egyedül a figurák ötletesek. Ennek a résznek pedig egészen vállalható a mondanivalója. De kicsit nyögvenyelősen jutottam el a végkifejletig.

dráma | sportfilm | vígjáték

Apple TV+

A csapat nehezen alkalmazkodik ahhoz, hogy egy alacsonyabb ligába csöppentek, Ted pedig minden erejével arra koncentrál, hogy véget vessen a balszerencse-sorozatnak. Egy pszichológus is... több»

Nagyon jól folytatták az első évadot, tartja a tempót, fejlődik a sorozat, egyre jobb. Így kell megcsinálni egy második évadot.

családi

Apple TV+

A Fragglek visszatérnek a képernyőkre ebben a műsorban, ahol Gobo, Red, Wembley, Mokey, Boober és új arcok is megjelennek. Az őrült utazás során megtanulhatjuk, milyen varázslatos... több»

88 Különválás  (2022)

(6)

dráma | misztikus | thriller

Apple TV+

Mark egy olyan irodai csapatot vezet, akiknek emlékeit sebészeti úton különválasztották magánéletük és munkahelyük között. Viszont amikor egy titokzatos kolléga megjelenik az... több»

Szerintem kevés ennél megosztóbb széria készült mostanában. Ez a sorozat egy szenzációsan eredeti ötleten alapuló, kicsit sci-fi-s, kicsit irodai drámás, kicsit pszichológiai thrilleres felütésű, de a cselekménye rendkívül lassú és vontatott. Nagyrészt egy olyan... több»

87 Servant  (2019)

(4) (3)

dráma | horror | thriller

Apple TV+

Pszichothriller-sorozat az Üveg, a Széttörve és a Hatodik érzék rendezőjétől, M. Night Shyamalantól.

Nagyon minőségi sorozat, (majdnem) minden szempontból. Érdekesen sejtelmes a sztori, lassan bontakozik, sőt, van, hogy egy részben szinte semmi olyan nem történik, ami a történet nagy egészénék szempontjából lényeges lenne, de mégis jó nézni. Miért? Mert a színészi játék... több»

86 Utolsó befutók  (2022)

(6) (1)

dráma | thriller

Apple TV+

Egy csapat brit hírszerző ügynököt követhetünk nyomon, akik karrierjük végét jelentő hibáik miatt az MI5 egyik felejtős osztályán teljesítenek szolgálatot. Vezetőjük a... több»

Még csak 2 epizód, és máris imádom ezt a sorozatot. Imádom ezt a bandát, és szurkolok nekik, hogy sikerüljön. A színészek nagyszerűek. Az írás nagyszerű. Remélem, hogy folytatódik.

86 Tetris  (2023)

(8) (18)

dráma | életrajzi | történelmi | vígjáték

Apple TV+

Egy amerikai és egy orosz videójáték-rajongó valószínűtlen barátságot köt, miközben megpróbálják kijátszani a KGB-t és kicsempészni a világ leghíresebb videojátékát a... több»

Hihetetlen, mennyire izgalmas és élvezhető volt, annak ellenére, hogy maga a játék azért nem erről híres. Persze rá lehetett kattanni, de alapvetően egy elég egyszerű koncepció volt.

86 Minden kémia  (2023)

(3) (1)

dráma

Apple TV+

Az 1950-es években járunk, amikor a nőknek a háztartási szférában van a helyük. Így hiúsul meg Elizabeth Zott tudósi karrierjéről szőtt álma is. Miután kirúgják a... több»

Eddig teljesen rendben van, a zene jó, az alakítások meggyőzőek, a történet sem túl nyálas vagy hihetetlen - egyszóval nézhető és szórakoztató.

Apple TV+

Jon Stewart vezetésével indul egy esti műsor, amiben a legaktuálisabb témák kerülnek előtérbe. több»


Szereplők: Jon Stewart
Tetszett, hogy olyan témákkal foglalkozik, amelyek eszembe sem jutottak, de relevánsak. A stílusa nagyon magas minőségről árulkodik, mint riporter.

animáció

Apple TV+

Iskolába járni és új barátokat szerezni néha elég nehéz. Mindezt úgy, hogy egy nagy hallókészülék van a mellkasodra szíjazva? Ahhoz bizony szuperképességek kellenek. Cece... több»