N/A
A hosszú menetelés

A hosszú menetelés

The Long Walk

Hivatalos tartalom

Egy disztópikus világban járunk, ahol az Egyesült Államokban évente száz tizenéves fiút kényszerítenek egy brutális, halálig tartó gyalogversenyre. A szabály egyszerű: a résztvevőknek legalább három mérföld per órás sebességgel kell haladniuk; aki három figyelmeztetést kap, és nem tud visszatérni… Több

Forgatókönyvíró: JT Mollner, Stephen King
Premier (HU): 2025.09.11.
Forgalmazó: ADS Service

2025.08.22 Emmersson

Elronthatatlan

Olvastam a könyvet 10 éve. Akkoriban is nagyon jónak, még King történetei között is kiemelkedőnek tartottam. A sorozat miatt a nyár elején újra elővettem. Nem gondoltam volna, hogy - ismerve a sztorit - ismét képen töröl a Mester. Ez nem egy Rambo-stílusú hullagyár, itt nem szoksz hozzá a halálhoz. Együtt haladsz, együtt fáradsz el a srácokkal. A gyomrodban a görcs, ahogyan várod, mikor számolnak ki valakit. És mindig megráz, még ha a szereplők már fásultak is. Mert ők már más kapcsolatban vannak a Kaszással, ők, bár még lázadoznak és teszik egyik lábukat a másik után, tulajdonképpen elfogadták őt, nem haragszanak rá. Közben persze rettegnek, mint az ismeretlen utolsó eseménytől. De leginkább dühösek és nagyon fáradtak. Kegyetlen történet ez, amit sosem felejtesz el.

Francis Lawrencet csak 2023 novemberében kötötték le a projekthez, amelyet George A. Romero, Frank Darabont és André Øvredal korábban már megpróbált adaptálni – sikertelenül.Szerző: Csillag Lajos

A szereplők között található Mark Hamill, aki második alkalommal dolgozik King-adaptáción. Szerző: Griff