A második világháború idején egy kis szovjet csapat egy titkos német laboratóriumra bukkan, amiben Frankenstein unokája a jövő rémhadseregét készíti.
(dulkap)
A Frankenstein serege (2013) a MAFAB közösségének véleménye alapján a komplex, kézzel épített robot-ember szörnyekkel tűnik ki. A film a MAFAB.hu közösségétől 3 értékelés alapján 47%-os tetszésindexet kapott, ami megosztó eredménynek számít. A nézői visszajelzések egyszerre emelik ki a morbid horrorjeleneteket és a valódi, összetett lényeket, miközben a közhelyes történetet, az egyszerű found footage-szerű képi megoldást és a kidolgozatlan karaktereket is bírálják. Richard Raaphorst horrorfilmje a B-kategóriás horror, a testhorror, a szörnyhorror, a steampunk és a zombihorror elemeit vegyíti. A főbb szerepekben Karel Roden, Luke Newberry és Robert Gwilym látható. A második világháború idején egy kis szovjet csapat titkos német laboratóriumra bukkan, ahol Frankenstein unokája egy rémhadsereget készít.
Hirdetés
IMDB értékelés:
5.4/10
Rendező: Richard Raaphorst
Író: Richard Raaphorst, Miguel Tejada-Flores
Író: Richard Raaphorst, Miguel Tejada-Flores
Zene: Reyn Ouwehand
Szereplők: Karel Roden, Luke Newberry, Robert Gwilym, Hon Ping Tang, Alexander Mercury, Joshua Sasse, Mark Stevenson
Ország: Amerikai Egyesült Államok, Hollandia, Csehország
Premier (HU): 2014.04.06.

47 Frankenstein serege (2013)
Óriási meglepetés volt újranézni. 10 évvel ezelőtt, 17 évesen néztem otthon a laptopomon. Úgy emlékeztem rá, mint egy kiemelkedően jó, sokkolóan félelmetes filmre, valódi kosztümökkel és megvalósítással. Hát, nagyon be lehettem herbálozva. Öt forintb... Több