Tipikus Tim Burton animációs mese érdekes sötét hangulattal és képi világgal. Gyerek és kutya barátságáról szól kicsit horrorizált köntösben. De kellemes kikapcsolódás, inkább felnőtteknek szól. Gyerekeknek kicsit ijesztő lehet.
Egyedülálló ábrázolásmódú rajzfilm, mely egy kicsit elvontnak tűnik, de akik szeretik az új technikai megoldásokat azoknak ajánlom.
Tim Burton csinált egy egész estés animációs mesét csak felnőtteknek. Van egyfajta morbid bája az egésznek. Egyedi, tele élettel, és leköti a figyelmet az újszerűsége miatt. Beteges, de akinek bejön, az nagyon fogja szeretni.
Nagyszerű, látványos és érdemes bepróbálnia mindenkinek ezt a kellemes filmet. Ez a film teljesen rendben volt minden téren, fantasztikusan átadta azt a hangulatot, amit létre akart hozni.
Nagyon tetszett. A rajzfilm nem f ltétlen való kisebb gyerekeknek, hiszen ijesztőek tudnak lenni a szereplők. Ez Tim Burton sajátos sötét stílusa ami nekem kifejezetten tetszik ebben a mesében. A sötét árnyultság mellett viszont a melegszívű szándék ... Több
A történet leírása alapján kísértetiesebbet vártam. Nekem nem tetszett a történet, és a gyerekeknek sem ajánlom, mert számukra félelmetes lehet, hogy a halottakkal beszél a fiú.
Nagyon morbid, de ebben az esetben ez inkább hat pozitív jelzőnek. Szeretnivaló, megható, közben ijesztő és nagyon-nagyon beteg. De úgy néz ki, ez egy tökéletes keverék lett, bámulatos film. Nem sablonos történet, egyedi Burton-fajta. És igen, ez is pozitív része az alkotásnak. :)