Négy anya – akikben az egyetlen közös az, hogy gyermekeik egy iskolába járnak – elhatározzák, hogy összehoznak egy lazulós csajos estét, ahol végre borozgathatnak és pletykálhatnak úgy a vacsi mellett, hogy sem a férjeik sem a gyerekeik nem mennek az agyukra.
A vacsoravendégek: a nemrég… Több

Író: Julie Rudd

54 Anyák elszabadulva (2017)
Már a címe is utal arra hogy ez egy könnyed, bugyuta és sokak számára roppant felejthető vígjáték. Akit szórakoztatott az valószínű a forgatókönyv írója és talán a rendező, különben miért is alkották meg.
Vicces, szórakoztató film, de kissé sablonosnak mondanám. Nagyon sok hasonló filmet láttam már és nem adott újdonságot, egyszeri nézésre viszont elment, lefoglalt.
Az utóbbi idökben felkapottak ezek az "anyás" filmek. Sokszor úgy érzem ugyanazok a poénok ismétlődnek újra meg újra, de valahogy mindig jó kedvre derítenek :)
Az a tapasztalatom, hogy az olyan filmcímekben, amiben benne van, hogy "fun"...az eleve nem lesz fun. És hát sajnos ezúttal is igazam volt. Idén már bukott egy nagyot hasonló tematikájú film a "Csajok hajnalig". Na, szinte ugyanaz a probléma ezzel is, ötlettelen és humortalan, nem egyszer pedig rettenetesen erőltetett szövegelés.
A film forgatása Los Angelesben zajlott.
A film világpremierje 2017. január 27-én volt a Sundace Filmfesztiválon.