Brutálisan jól felépített horror, imádom. Hirtelen a lényegre tér, folyamat jön valami infó, megtartja az izgalmat, feszültséget végig. Nagyon jó! Ajánlom...
Imádom azokat a filmeket, aminek van csavar a végén...és ennek van..de még milyen! Csak egy halk: "Azt a rohadt..." csúszott ki a film végén. :D Fantasztikus, pedig irtó alacsony költségvetésből hozták össze. Mindenkinek ajánlom!
Sokan úgy is mutatják be, mint egy trancsírozós filmet, pedig ez végképp nem úgy van. Azonkívül, hogy vannak benne véres jelenetek – vannak, azért is horroros besorolású –, egy nagyon okosan felépített film, aminek mondanivalója is van, és nagyon fontos dolgokkal foglalkozik. (Az első rész persze a legnagyobb, de a 2. és 3. is fantasztikus. Az első 3 részt tartom az igazi Fűresz-filmeknek, a többi már csak egy nézhető horror. Az első három az igazi). Egy fordulatos, izgalmas, ma már kultikus remekmű.
A Fűrész-sorozat kétségkívül az egyik leghíresebb horror széria, a műfajban egy mérföldkőnek számít, lehet szeretni illetve nem szeretni, de ez az igazság. Ez az első rész viszonylag visszafogott, kerüli a szadizmust és az igazán vérkiontós játékokat... Több
Mindegyik részét láttam. Nem ilyedtem meg sosem a filmbéli jelenetektől, inkább néha morbid, gusztustalan volt.Megint egy pszihopata ember cselekményeit boncolgató film mégis ez valahogy megmaradt bennem örökre.
Zseniális film, a legjobb horror, amit valaha láttam. Mind a 8 részt láttam, de az elsőt egyik sem múlta felül, a végén csak kapkodtam a fejem. Valami újat sikerült itt alkotni, amit azóta sem közelített meg más film.
Imádom a fűrész filmeket. Nem az a szellemes, villódzó fények, áram elmegy nincs térerő film. Inkább a véres, brutális elmebeteg horror. Nekem mindegyik része nagyon tetszetősre sikeredett. Szuper!
Szerintem egy elmebeteg lehet a készítő! Hihetetlen még a gondolat is aki ilyenre vetemedik! Megrázó!
Ha van durva horror film akkor ez az. Nem is az hogy a megjelenő képkockák borzongatják az embert, de maga a pszchiológiai hadviselés amit véghez visz az ember agyában mindennek az elképzelésével és átérzésével igazán kegyetlen a maga kategóriájában.