Éjszakai játék

Game Night

2018.03.30 Bazzzsi

Kellett már egy ilyen film is, csodálom, hogy eddig senkinek sem jutott az eszébe. Egy őrült rohanás az egész film, sok jó poénnal és megoldással, ahol a néző sem tudja mi merre hány méter.

2018.04.20 TomÁcs

Egy őrületes vígjáték. Már nagyon régóta várok egy hasonlóra. Jesse Plemons egyszerre volt hátborzongató és nevetséges is. Történtben rengeteg humoros jelenet volt.

2018.11.02 VvV

Összességben tetszett a film jól ki tudja kapcsolni az embert. A humora is viszonylag ízléses nem az amerikaiaktól megszokott stílus.

2018.08.29 Lonka

Nekem nagyon tetszett a film alapötlete és innentől kezdve nyert ügyük volt. A humora helyenként ütött. Vicces volt.

2018.06.12 hsanya182

Elég gyenge, felnőttek gyerekes játékos viccei. Elég agyatlan film, jobbra számítottam, túllőtték a fárasztó csipákolásos, felnőtthöz méltatlan hülyüléssekkel. Amúgy bohókás, meg van benne akció, próbál vicces lenni, kevés benne a kreativitás hogy sp... Több

2018.02.28 MMcFly2015

Az Éjszakai játék nem egy hétköznapi vígjáték, de pont ettől működik olyan jól. A humora minőségi és átgondolt, miközben a bűnügyi szál kellően izgalmassá teszi a történetet. Az őrült alaphelyzetet remekül fűszerezik krimi-elemekkel, így az egész fil... Több

2020.10.16 jfruzsi97

Jó kis vígjáték, egyedi sztorival. Jó pár poénnal..jó kombó..:D tetszett

2019.08.07 Greeta

Szakadt a moziterem a röhögéstől. A legtöbb poén félreértésen alapszik, de még így is remek. A szomszédot bírtam a legjobban.

2019.01.21 Timcsi

Igazi felüdülés volt a moziban. Humoros pikírt és pörgős története hamar beszippant.

2021.02.10 uniterra

Ez a film egy tévedés, a feléig elkínlódtam, aztán ennyi, borzasztóan untam.

2018.07.23 Milanman

Az Éjszakai játék tipikus hollywoodi vígjáték, ahol egy jó ötletet vegyes minőségű kidolgozás követ. A tucat jelzőtől alapvetően az menti meg, hogy helyenként működik a humor és a filmbe épített csavarok is képesek fenntartani az érdeklődést, még akk... Több

2019.01.30 VFTS

Tetszett az alapötlet és megvalósítás is. 2018 egyik legjobb vígjátéka volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a megnézését. Kíváncsi vagyok, hogy lesz-e folytatása.

2019.01.05 szabomarc

Sokkal többet vártam a filmtől, sajnos beleesett abba a hibába, hogy minden poént ellőttek majdhogynem az előzetesekben, így sok új nem maradt a mozira, ami egy vígjátéknál elég rossz így.

2020.09.22 belavagyok

Egy őrült este eseményein rohan végig a film. És valóban rohan, mert egy igazán pörgős filmről van szó, amelyben az akció mellett sok-sok humor is helyet kapott.