Egy telefonos tanácsadó akaratlanul Isten hírvivőjévé válik, amikor belécsap a villám és meglátogatja Gábriel arkangyal, aki figyelmezteti a közelgő apokalipszisre.
(Hupka Adrián)
(Hupka Adrián)Bevallom, nem tudom, hogy milyennek is minősítsem ezt a sorozatot. Imádom McCarthyt, így kiváncsian vetettem bele maga a sorozatba. Azonban a kezdeti lelkesedés alábbhagyott. Hiába voltak McCarthy pillanatok valahogy egy bugyuta sztorit hoztak össze, melyben a húzónév lett az övé. Természetesen jópofa, hogy a történet alappillére az Isten és az Ördög harca és az is, hogy egy átlagos ember válik Isten "harcosává". Az pedig pláne, hogy fröcsög a hülyeség...de többet vártam. Mégis érdemes végig nézni, (ha másért nem hát McCarthy szövegéért). De mindenkinek más az ízlése, tehát nézd meg és döntsd el magad! Szóval, filmre fel és jó szórakozást!
Teljesen ártalmatlan vígjátéksorozat, néhányszor megmosolyogtam, felnevettem, de semmi több. Megéri vetni rá egy pillantást, egyáltalán nem rossz.