Éjszakai csapda

Éjszakai csapda

Gone in the Night

Amikor Kath és a barátja megérkeznek egy távoli faházba az erdőben, már ott találnak egy titokzatos fiatal párt. Miután barátja eltűnik a fiatal nővel, Kath megszállottan keresi a magyarázatot.

(Gergo Horvath)

John Gallagher Jr.
Brianne Tju

2025.12.07 Tóth420189

Uncsi

Nagyon unalmas és nagyon vontatott,nulla izgalommal körítve. Ez egy tényleges időpazarlás, szórakoztatás nélkül.Kerüljétek!

2024.11.09 Bafam

Kicsit kiszámítható, de nem rossz

Kicsit kiszámítható, de azért nem annyira rossz. Szeretem az olyan filmeket, amelyek a legvégéig találgatásra késztetnek, és tévedek. Ez nem tartozik ezek közé. Mindkét film, amelyet Winona Ryder az elmúlt hét évben készített, rejtett gyöngyszem, és bár a „Gone in the Night” visszafogott thriller, mégis eredeti, lenyűgöző, jó tempójú és szépen eljátszott. A tökéletlen házaspár, Ryder és John Gallagher Jr. dupla foglalást kap egy hegyi Airbnb-kabinban, ahonnan Gallagher eltűnik, nyilván Tjuval. Néhány lyuk ellenére a forgatókönyv (a társíróktól, Matthew Derbytől és Eli Horowitz debütáló rendezőtől) okosan vágja le az idővonalakat, hogy a kielégítően (ha nem észbontóan) fordulatos történetét rétegezze. Egyszerűen úgy érzem, hogy a sztori nem igazán volt ott, az ütemezés is furcsa volt. Nálam jó volt, de lehet, hogy akár NEKTEK is tetszhet. Jó cucc, nézzétek meg bátran.

2024.12.24 Majorkas

Nem fogott meg igazán

Érdekes, de hellyel-közzel kiszámítható a sztori, bár egy kisebb csavar lesz a vége felé. A tempója remek, de olykor sok és erőltetett a párbeszéd. Sikerült a záróképsorokkal egy sz*r befejezést csinálni. Többet vártam egy kicsit, igen. 6/10.

2024.11.14 puszta

A színészek, alakítások és a karakterek is jók, a történet sem rossz, legalábbis nem szokványos, bár érezhetően igyekeztek kitölteni a 1,5 óra játékidőt, amiből aztán némi időhúzás, meg egy-két logikátlan megoldás lett, de mire összeáll a kép, ezek v... Több