Gru 2

Despicable Me 2

2023.08.24 Meselepke

Ez a rész nagyon tetszik, hogy az exgonosz már jóként él. Azt sajnálom, hogy a narcizmus azért még mindig benne van egy kicsit, és ez rossz üzenet. De összességében jó az üzenete, és szórakozásnak is kiváló. Úgyhogy ez nálam 9/10.

2017.02.11 Niki18

Az első rész sokkal jobban tetszett, de erre sem mondnám hogy annyira nagyon rossz volt. egyszer meglehet nézni, azonban annyira nem szórakoztató mint az első

2015.06.11 macskulare

Nagyon öteltes cuki teremtmények a Minyonok, nem lehet nem nevetni rajtuk. Aranyosak és olyan kis vicces butuskák. A film cselekényébe találnák kivetnivalót, valami öteltesebbet is kitalálhattak volna, de majd megnézzük milyen lesz a 2015ös filmecske :)

2017.12.30 authorgirlll

Az első részhez képest labdába sem rúghat ez a film. Csupán annyi van benne hogyan találja meg egy gonosz a szerelmet. A minyonok is elég keveset vannak jelen, ami nekem negativum volt.

2017.11.27 Gyalog őrmester

Nekem ez a 2. rész jobban tetszett, mint az első. Ezt annyira eltalálták, hogy egy héten többször is megnézném!

2015.07.24 szd91

Az első után gyengébb lett a folytatás, de ennek ellenére egy kedves, vicces, szerethető történet. A megszokott aranyos karakterekkel. A minyonokat jobban várom.

2015.03.31 Brigusz724

Jaj, annyira imádtam az első részt, és már nagyon vártam a második megjelenését! De abszolút nem csalódtam benne, mókás, vicces, van története, mondanivalója, Imádni való, de 3D-ben az igazi!

2015.05.21 Laci000

Kedvenc!! Nincs olyan, mint az 1. rész volt, de ez is nagyon magas színvonal. Kellemes, szórakoztató, jó poénokkal megáldott film. A karakterek nagyon jók, főleg a minyonok, már alig várom a júliust, hogy jöjjön a saját kis filmjük!

2015.07.21 london2012

Személy szerint nekem az egy jobban tetszett mint a kettő de attól függetlenül ez is egy jó kis animáció vicces humoros minden korosztály számára. Érdemes megnézni.

2017.05.29 Zoer8993

Az átlaghoz hasonlóan itt se ütött akkorát a második rész mint az első de ettől függetlenül is aranyos, szerethető és humoros maradt. Épp ezért nekem tetszett.

2016.04.30 Bogi

Méltó folytatása az első résznek. És nagyon örülök hogy Gru végre talált egy klassz kis csajszit akivel együtt "bűnözhetnek":D:) Haláli az a női karakter. A top 5 animációs főhősnő karakterem között biztos benne van. A minyonok nem a kedvenceim, de m... Több

2015.07.26 one1970

Az első rész története jobban tetszett, ebben egy kicsit túl sok volt a romantika... A "minyonok" továbbra is aranyosak, és ami jó, hogy lényegesen több szerephez jutottak, mint az első részben.

2015.10.02 AE1205SB

Hihetetlenül szórakoztató, aranyos film! Nagyon szeretem, és nem kellett csalódni ez a rész is nagyon jó lett! A karakterek nagyon jók, a minionok egyszerűen imádnivalóak!

2015.07.11 moony5972

Nem is nagyon találom a szavakat. Hogyan is lehetne ezt jól és tömören leírni? Pörgős, fantáziadús és csodálatos. Mindent vitt ez a film az én ízlésemmel. Azt hiszem, simán megy rá az 5 csillag.