Nem volt rossz film, szeretem a táncos-zenés filmeket. De igazából tudjuk a végkifejletet, hisz annyira hasonlít az összes többi hasonló filmhez. Nem nyújtott újat. Egyszer, egy nagyon unatkozós "nem tudom mit csináljak" estén nézhető.
Nekem nagyon tetszett, jó a hangulata, romantikus és teljesen elterelte a mindennapi nyűgjeimről a gondolataimat. Nagyon kedveltem a két főhőst is. De azért a történet túlzott tökéletessége, a fiú kockahasa és a lány nem normális önbizalomhiánya már kicsit sok volt. Nagyon mesterségessé tette a filmet.
Egyedül a hegedűs csávó maradt meg bennem ebből a filmből. Különösen a kockahasa... Ez szerintem mindent elmond a filmről.
Szeretem az efféle zenés-táncos filmeket. Szerintem nem volt ez annyira rossz film, csak a rendezőt kellett volna lecserélni és a sztorit kicsit komolyabbra venni.
Kellemes romantikus film, noha nekem kicsit túlontúl romantikus is volt. Tánccal és hegedűvel indítunk, majd ezek kissé a háttérbe kerülnek. Ezt én sajnáltam; szerintem színvonalasabb lett volna, ha a két fiatal szenvedélye is az élen marad.