Végre otthon!

Home

2017.09.28 SzFa

Borzasztóan gagyi film, se a gyerekeknek, sem a felnőtteknek nem ajánlom, még lehet a gyerek élvezné, de a felnőtt kikészül tőle. A történet és a megvalósítás is rettentő.

2015.08.25 Evcsi95

Imádom ezt a kis filmet. Nagyon jók a zenék, a búvok furcsa megfogalmazásai. Minden kisgyereknek és nagy gyereknek látnia kellene.

2017.08.15 czigler.nora

Aranyos és kedves mese, bár nem túl izgalmas, egyszer-kétszer simán meg lehet nézni. Aranyos karakterek, a sztori is alapvetően szerintem ötletes, és még tanulsága is van.

2015.09.01 Ragemarci

Aranyos, nekem túl gyerekes volt, de azért van néhány beszólás ami biztos pörög sulis körökben

2015.04.16 Brigusz724

Nagyon aranyos kis mese. Kár hogy nem vette fel a Cinema City műsorra, így nem láthattam 3D-ben. Szórakoztató és egyedi történet.

2015.04.18 london2012

Szórakoztató egy animáció nagyon jól megírt történet és ez mellett vicces is érdemes megnézni mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti ezt a fajta kategóriát.

2016.10.09 Hablaty

Egyszer nézhet mesefilm, a karakterek nem túl formásak a macsekot leszámítva. A története elmegy.

2015.07.26 one1970

Elég bárgyú, bugyuta, nincsenek is benne jó poénok (amik minden újszülöttnek újak lennének...). A színek és a figurák viszont tényleg szépek. A Filmtekercs és a Filmtett kapcsolódó írása szerintem jól jellemzi a filmet.

2015.08.26 Mr. Zero

Ez végre ott volt a szeren erősen. Erre azt lehet mondani, hogy olyan jó szórakozást nyújtott amilyet elvárhatsz ha leülsz egy filmet megnézni. Nekem nagyon bejött szóval nézős típus.

2017.07.04 gerda

Szerintem ez egy nagyon gyenge mese, engem egyáltalán nem kötött le. Eleinte viccesnek tűnt de kis idő múlva már nem volt az. Gyerekeknek biztos jobban tetszik.

2016.05.05 irodalmialkotas

Ha 20 különböző receptből válogatják össze a kedvenc hozzávalókat, ezek összekutyulásától pont, hogy ehetetlen lesz a főfogás. Minden korosztálynak kimagasló családi film!

2017.02.24 időjós

Azt olvastam, hogy akinek tetszett a Gru annak a Végre otthon! is biztosan elnyeri majd a tetszését. Azért nekem előbbi továbbra is nagyobb kedvencem marad, de tény, hogy ez az animációs film sem volt rossz.

2015.10.20 J.Fatime

Elbűvölő cukiság jellemző a filmre és ez egy igazán édes kis mese,melyet még felnőttként is szívesen megnéztem úgy magával ragadt. Úgy gondolom még mondanivalója is amit a gyerekek is érteni fognak. Olyan szépek lettek a figurák is csak gratulálni tudok hozzá!

2015.03.30 dubzsu

A grafika, a szinkron és a 3D jól.működik. Aranyos történet, Tip macskája a legjobb fej. Kicsiknek, nagyoknak egyaránt szórakoztató.