Borzasztóan gagyi film, se a gyerekeknek, sem a felnőtteknek nem ajánlom, még lehet a gyerek élvezné, de a felnőtt kikészül tőle. A történet és a megvalósítás is rettentő.
Imádom ezt a kis filmet. Nagyon jók a zenék, a búvok furcsa megfogalmazásai. Minden kisgyereknek és nagy gyereknek látnia kellene.
Aranyos és kedves mese, bár nem túl izgalmas, egyszer-kétszer simán meg lehet nézni. Aranyos karakterek, a sztori is alapvetően szerintem ötletes, és még tanulsága is van.
Nagyon aranyos kis mese. Kár hogy nem vette fel a Cinema City műsorra, így nem láthattam 3D-ben. Szórakoztató és egyedi történet.
Szórakoztató egy animáció nagyon jól megírt történet és ez mellett vicces is érdemes megnézni mindenkinek csak ajánlani tudom aki szereti ezt a fajta kategóriát.
Elég bárgyú, bugyuta, nincsenek is benne jó poénok (amik minden újszülöttnek újak lennének...). A színek és a figurák viszont tényleg szépek. A Filmtekercs és a Filmtett kapcsolódó írása szerintem jól jellemzi a filmet.
Ez végre ott volt a szeren erősen. Erre azt lehet mondani, hogy olyan jó szórakozást nyújtott amilyet elvárhatsz ha leülsz egy filmet megnézni. Nekem nagyon bejött szóval nézős típus.
Szerintem ez egy nagyon gyenge mese, engem egyáltalán nem kötött le. Eleinte viccesnek tűnt de kis idő múlva már nem volt az. Gyerekeknek biztos jobban tetszik.
Ha 20 különböző receptből válogatják össze a kedvenc hozzávalókat, ezek összekutyulásától pont, hogy ehetetlen lesz a főfogás. Minden korosztálynak kimagasló családi film!
Azt olvastam, hogy akinek tetszett a Gru annak a Végre otthon! is biztosan elnyeri majd a tetszését. Azért nekem előbbi továbbra is nagyobb kedvencem marad, de tény, hogy ez az animációs film sem volt rossz.
Elbűvölő cukiság jellemző a filmre és ez egy igazán édes kis mese,melyet még felnőttként is szívesen megnéztem úgy magával ragadt. Úgy gondolom még mondanivalója is amit a gyerekek is érteni fognak. Olyan szépek lettek a figurák is csak gratulálni tudok hozzá!