Végre otthon!

Home

2015.05.08 Helgus

Nekem nagyon tetszett. Volt egyszer-kétszer amikor csak úgy néztem,h "na,lesz végre valami?",de amúgy számomra szórakoztató volt,és megható a vége. A család a legfontosabb...kár,hogy ezt sokan elfelejtik.

2016.01.31 Cirmici

Aranyos történetű animációs mese. Érdemes megnéznie mindenkinek legalább egyszer, legalábbis én mindenképpen ajánlom a mese kedvelőknek. Nagyon aranyos.

2016.02.08 RobThe10

Nem tudtam mit várjak ettől a mesétől az előzetes alapján, de valami borzasztóan jó mesét kaptam. Teljesen magába szívott a történet, a kaland.. Tényleg nagyon jó mese lett!

2016.02.25 Kicc

Ezt a mesét igazi 'hibabűn' nem megnézni. Végtelenül aranyos, egyszerű ugyanakkor nagyon kedves története van, a búvok pedig nagyon szerethetőek. És kiemelném a zenét, a teljes soundtrack fantasztikus. Több mint a felét Rihanna jegyzi, mellette pedig... Több

2015.08.27 nagynesze

Alapvetően aranyos, de mégis kicsit gyengébb animációs film. Az előzetesben elég sok mindent lelőttek, ami nem tett jót a film egészének. Sokkal jobb lehetett volna.

2015.08.27 prof.zoltan

Nagyon élvezte az egész család, szórakoztató, aranyos, könnyed másfél óra! Ami talán nem tetszett, az a zenéje, de ez nem von le annyit a teljes értékéből.

2016.04.24 johnny87

A mese első 10 perce kicsit fura de utána teljesen átalakul egy nagyon is szórakoztató mesévé.Nekem nagyon tetszett végre egy mese ami tele vidámsággal de még se bugyuta módon.A mese alatt igen hangzatosak a zenék nem lehet megunni.A karaktereket nag... Több

2016.11.13 kucsera

Nagyon sokszor megnéztem.sírtam is nevettem is!Én javaslom.Főleg akik még a scifit is szeretik...

2016.01.26 Eszti

Kislányom kedvéért néztem meg vele,de sejtettem,hogy ő jobban fogja élvezni mint én :) Aranyos mese,cukik a karakterek,szép mese de felnőttként többször biztos nem fogom megnézni.

2015.03.31 ganna

Kedves, szórakoztató figurák, jó animáció, a gyerekek szeretik az ilyen fura lényeket, de felnőtt fejjel is élvezni tudtam. Aranyos, kedves történet, bátran ajánlható.

2015.03.31 feri921219

Végig röhögtem az egészet :DD Mondjuk én nem 3D ben néztem de így is nagyon élveztem :D 10/100000 :D Aki szereti az igényes, szórakoztatásra szánt animációs filmeket, ne hagyja ki, nagyon ott van!

2015.04.02 szabo0421

Kedves,aranyos mesefilm! Jókat lehet nevetni rajta! Ha lesz rá lehetőségem megnézem 3D-ben is! :)

2015.05.02 Krazy8

Rossz film , jól kezdodik , rosszul folytatódik . Jó szinkronhangok színesítenék a filmet , ha Magyarországon nem csak szinkronnal lehetne meséket nézni.

2016.07.20 Bernie

Klasszikus Dream Works, nem nagyon tudnak mellényúlni. Igaz, a Pixar színvonalához szerintem konkrétan soha nem fognak felérni, de egy nagyon korrekt mesét raktak össze megint, amivel nevetve repül el az idő. Nekem bejött, de azért maximális értékelést nem adnék rá.