Nekem nagyon tetszett. Volt egyszer-kétszer amikor csak úgy néztem,h "na,lesz végre valami?",de amúgy számomra szórakoztató volt,és megható a vége. A család a legfontosabb...kár,hogy ezt sokan elfelejtik.
Aranyos történetű animációs mese. Érdemes megnéznie mindenkinek legalább egyszer, legalábbis én mindenképpen ajánlom a mese kedvelőknek. Nagyon aranyos.
Nem tudtam mit várjak ettől a mesétől az előzetes alapján, de valami borzasztóan jó mesét kaptam. Teljesen magába szívott a történet, a kaland.. Tényleg nagyon jó mese lett!
Ezt a mesét igazi 'hibabűn' nem megnézni. Végtelenül aranyos, egyszerű ugyanakkor nagyon kedves története van, a búvok pedig nagyon szerethetőek. És kiemelném a zenét, a teljes soundtrack fantasztikus. Több mint a felét Rihanna jegyzi, mellette pedig... Több
Alapvetően aranyos, de mégis kicsit gyengébb animációs film. Az előzetesben elég sok mindent lelőttek, ami nem tett jót a film egészének. Sokkal jobb lehetett volna.
Nagyon élvezte az egész család, szórakoztató, aranyos, könnyed másfél óra! Ami talán nem tetszett, az a zenéje, de ez nem von le annyit a teljes értékéből.
Kislányom kedvéért néztem meg vele,de sejtettem,hogy ő jobban fogja élvezni mint én :) Aranyos mese,cukik a karakterek,szép mese de felnőttként többször biztos nem fogom megnézni.
Kedves, szórakoztató figurák, jó animáció, a gyerekek szeretik az ilyen fura lényeket, de felnőtt fejjel is élvezni tudtam. Aranyos, kedves történet, bátran ajánlható.
Végig röhögtem az egészet :DD Mondjuk én nem 3D ben néztem de így is nagyon élveztem :D 10/100000 :D Aki szereti az igényes, szórakoztatásra szánt animációs filmeket, ne hagyja ki, nagyon ott van!
Rossz film , jól kezdodik , rosszul folytatódik . Jó szinkronhangok színesítenék a filmet , ha Magyarországon nem csak szinkronnal lehetne meséket nézni.