Egy családi tésztaétteremben dolgozó nő lehetőséget kap, hogy egy elismert séf tanítványaként dolgozzon.
(Hupka Adrián)
(Hupka Adrián)Annak ellenére, hogy a téma elég távol áll tőlem, meglepően jó volt a film. Vannak nagyon jól kivitelezett, nagyon hangulatos jelenetek és nagyon feszült részek is, és végig érdekes tud maradni.
Érdekes volt, tanulságos is, de az eleje nagyon nehezen indult. Engem valamiért nem igazán fogott meg.
Az utóbbi idők legjobb (keleti) filmje! Annyira eredeti, ötletes és emberi a film, hogy simán moziba is lehetett volna küldeni. Nagyon erős társadalomkritikát fogalmaz meg, egy felemelő fordulattal a végén. A szereplők nagyon jól játszanak, a történek hosszú, de azt hiszem, szükséges is, hogy a mondanivaló kényelmesen beleférjen. Nagyon szépen állítja párhuzamba a jót és rosszat, a szegény és gazdag világot, a sikert és a bukást, az egót és az egyszerű embert. Kötelező megnézni, ha egy igazán mély, tartalmas filmre vágysz, ami gondolatébresztő és nagyon emberi.