Inseminoid

Inseminoid
Cikkek

A film összbevétele mindösszesen 1,5 millió dollárra rúgott.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film eredeti nyelve az angol.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film összes költsége körülbelül 1 millió fontot tett ki.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film mozi premierje az NSZK-ban 1981. január 23-án volt, majd március 23-án az Egyesült Királyságban is.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film forgalmazója az angol Butcher's Film Service volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film gyártó cége a Jupiter Film Productions volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

Az alacsony költségvetés miatt elektronikus zenében gondolkoztak a producerek, zenekar bérlése szóba sem jöhetett.Szerző: Interfectorem Sabnock

Forgattak még többek között a a máltai Gozo szigetén, a londoni Wardour Street-i Film House-ban, majd egy hét stúdióforgatás a Lee International Studiosban, aztán a londoni Wembley stadionban is folytak munkálatok.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film barlangos jeleneteit a kenti Chislehurst barlangokban vették fel.Szerző: Interfectorem Sabnock

A forgatás 1980. május 12-én kezdődött, egy 75 fős stábbal.Szerző: Interfectorem Sabnock