Liam egyik legjobb filmje. Benne van azokban a thrillerekben amiket nem sikerült előre kitalálnom. Izgalmas, végig fent tartja a feszültséget. szuper film lett mindenkinek ajánlom aki kedveli ezt a műfajt.
Liam Neeson az egyik nagy kedvencem, és ebben a filmben is élveztem az alakítását. Jó sztori, pörgős események, volt egy kis akció, egy kis csavar. Érdemes megnézni.
Jó akciófilm, ami nem csak az akcióból áll. Liam Neeson nagyon jó színész, és kedvelhető is. Diane Kruger is jó volt. A végén csavar van, én kicsit furcsán álltam előtte, de ettől eltekintve is szuper film. 8/10
Akárhányszor adják, megnézem. Magával ragadó a film. Liam Neeson is nagy kedvencem. Jól alakítja a karakterét.
Szokásos Liam Neeson film, sok akcióval, és az átlagosnak szerintem érdekesebb történettel. Ajánlom bárkinek, aki szereti az akciófilmeket, nem fog csalódni.
Lehetett volna benne több akció, de legalább a történet tényleg jól ki votl találva és Neeson is abszolút megnyerő votl a főszerepben. Tulajdonképpen elpörgött vele az idő, jó szórakozás volt.
Engem nagyon meglepett a film nem számítottam hogy ilyen stílusú lesz. Szerintem remek sztorija volt ami már magában elvitte de jók voltak a színészi alakítások is.
Teljesen korrekt akció film, valamivel talán még több is. Ha engem kérdeznek, én azt mondom, hogy leszámítva az Elrabolva első részét, szerintem Liam akció karrierje során ez sikerült a legjobban. Ami nálam 2 hatalmas piros pontot jelent az a rendezé... Több
Nagyon rendben van a film a sztori pedig zseniális, semmi sablonos nincs benne, nagyon egyedi, bátran ajánlom!
Egy feszes tempójú, akciódús thillert. Megmagyarázhatatlan, rejtélyes, feszült filmmé kerekedik! "Bourne rejtélyh"-ez közel áll, ugyan de a "Különvélemény"-t nem üti...Vele egyetemben ez a film is remekmű, jól sikerült. :)
Tökéletesen fordulatos, a feszültség garantáltan nem csökken, de ezt már Liam Neeson -tól megszokhattuk. Sok újat nem tartogat, de a karakterisztika miatt nem csalódik benne a néző.