Feszült hangulatú, izgalmas film, néha megrázó jelenetekkel. Nagyon tetszik a filmben, hogy agyalós, több szálon fut, és zseniális az alapötlet. Nem lennék a fickó helyében...
Az első fele elég unalmas, egy egyszerű ember egyszerű életét láthatjuk. Aztán, a baleset után kezdenek felpörögni az események, és egyre kevésbé értjük, mi történik. Nekem nagyon tetszett a történet, a színészek játéka, bár volt néhány jelenet, ami túl hatásvadász volt, nem igazán tudtam beleélni magam.
Liam Niesontól megszokhattunk egy bizonyos karakter amit ezúttal is hozott, nekem nagyon tetszett a film mert van egy sajátságos hangulata és jók az akciójelenetek illetve mély a mondanivaló.
Eléggé szövevényes filmet sikerült letennie az asztalra a készítőknek. Méltón sorolható Liam Neeson legjobb filmjeihez. A végkifejlet eléggé meglepett, mondhatni a padlón koppant az állam.
Meglehetősen sok megoldásra és magyarázatra számítottam az ismeretlen férfi kapcsán, de az igazat megvallva erre nem. Frappáns, ötletes történet, egész idő alatt ébren tartja a figyelmet a film.
Sajnos nem túl egyedi maga a történet, de a szereplőkkel és a kivitelezéssel meg lett mentve a sztori.
Sokszor fogom megnézni! Nagyon rég láttam ennyire jó filmet és biztos, hogy még egy párszor újra fogom nézni. Zenében és karakterekben nagyon erős film. Nyugodtan nézd meg!
Nagyon érdekes volt a film, mindvégig lekötötte a figyelmemet. A történet vezetése, a csavarok és a befejezése is korrekt. Tipikusan olyan film ami Liam Neesonnak való.
Az első pár perc sok izgalmat ígér, de utána nagyon ellaposodik, ráadásul semmi újdonságot nem tud felmutatni, pedig lehetett volna egy jó kis csavaros történet, de kiábrándítóan gyenge film lett. Bár az elején megpróbálnak minket összezavarni, a fil... Több