Izomagyak

Pain & Gain

2020.10.29 Annuska

Nem gondoltam volna, hogy egy film ebben a témában le tud kötni. Sőt mi több, szórakoztatni is tud. Nem mindennapi igaz történet.

2019.01.14 szabomarc

A téma komolyságához képest nagyon komolytalan lett a kivitelezés, ebből kifolyólag megértem a család felháborodását, amit a film váltott ki náluk. Amúgy ha nem megtörtént eseményeket dolgozna fel vicces lenne, így inkább ízléstelen.

2015.06.10 macskulare

A film REMEK, a történet meg egy tanulságos tragédia. Észre kellett volna gyúrniuk a tetteseknek, nem karizomra. Tanulság: attól még, hogy sok filmet láttál, nagyon nem tudod, hogy mennek ezek a dolgok a valóságban. És soha ne képzeld magad kommandós... Több

2016.02.11 Nathan03

Én teljes mértékben jól szórakoztam ezen a filmen. Mark Wahlberg és Dwayne Johnson páros nagyon jó lett. Jó a történet nem laposodik el nagyon ütősek a poénok. Az egész filmnek jó a hangulata. Csak ajánlani tudom mindenkinek.

2015.09.29 Loborg

Nagyon vicces és egyben megdöbbentő film is , ha nem felejtjük el , hogy igaz történeten alapul a történet. Sokkal snasszabbra számítottam, nagyon tetszett.

2015.05.13 hejnekem

Végre ez egy olyan Micheal Bay film volt, ami nincs tele robotokkal! Nekem Dwayne Johnson volt az, aki igazán oda tette magát, de a film amúgy is szórakoztató volt, egyszer megéri megnézni.

2016.10.14 cinderella

Nekem egyáltalán nem tetszett. Az előzetes alapján valami egészen másra számítottam, úgyhogy maga a film kicsit sokkoló hatású volt. Több helyen volt vontatott, néhol pedig kifejezetten horrorba csapott át. Több műfajt felvonultatott az egyszer biztos.

2015.10.20 Pillcsi

A film története szó ami szó elég idióta,de imádtam. Vígjátéknak zseniális és két zseniálisan jó színész játszik a filmben. Jól megírt forgatókönyvből remekül megrendezett film. Mindenképpen érdemes megnézni a röhögés garantált.

2015.10.11 Alexa

Remekül szórakoztam ezen a filmen, jók a poénok, a krimi-szál is erős benne és néhol annyira abszurd... Belegondolva, nem is csodálom,hogy az áldozatok hozzátartozói tiltakoztak ellene.

2016.08.01 Fanni11

Imadom Dwayne es matt-at is a filmben!! Jol sikerul akcio film!!

2018.07.27 Robi

Nagyon jó film én mindenkinek csak ajánlani tudom nekem az egyik kedvenc filmem. A szereplők nagyon jól adják a karakterüket minden elismerésem nekik. A vége egy kicsit rossz lett, de igaz történet

2015.07.12 RókaÚr

Pörgős, jó hangulatú film, és ami a legfontosabb, hihetetlen humora van. Aki kellemes esti mozira meg kikapcsolódásra vágyik, annak abszolút ajánlom. Nagyon jól össze van rakva, a színészek is nagyon jól működnek ebben a műfajban, kellemesen csalódtam bennük.

2015.02.14 Anrael

Remek film, egy nem túl eszes, de magát annak tartó emberről aki az amerikai álmot kergette. Fekete humorával és nagyszerű szereposztásával kiemelkedik az átlagos filmek közül. Érdekes, hogy egy drámai eseményt milyen viccesen tud bemutatni. Aminek k... Több

2015.06.01 War Of Change

Nagyon tetszett. Érdekes sztorija van és ami szerintem a legdurvább az az, hogy megtörtént eset alapján készült. A színészi munka remek volt, The Rock és Wahlberg hozta a tőlük már megszokott színvonalat.