A forradalom napján

A forradalom napján

Bastille Day
feri1

Egy amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe táskáját. Később kidobja azt egy kukába a párizsi metróban, nem sejtve, hogy bomba lapul benne. A robbanás után Michael kerül célkeresztbe. Briar CIA-ügynök el akarja kapni, mielőtt a franciák elfognák.
Michael, az amerikai zsebtolvaj ellopja Zoe… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Németország, Egyesült Királyság, Franciaország, Luxemburg
Premier: 2016.04.20.
Charlotte Le Bon

2025.04.06 Ahoj poplacsek

6/10 voltak előnyei

Idris Elba már jó filmekben is volt, szóval szívesen indítottam el a lejátszást, hát benéztem.

2019.05.13 indingo

Támadás Párizs ellen

Egy izgalmas nem várt fordulatokkal teli akciófilm. Amikor azt hisszük tudjuk miről is szól a film és mi miért történik mindig rácáfolnak az események.

2017.10.16 Deku

Veszettül nagy hülyeség lett tele mindenféle értelmetlen jelenettel. Eszméletlenül elkeserítő egy darab lett ez a film. Orbitális baklövés úgy ahogy van. A sztori nagyon gyenge kukába való ami a színészeket illeti hát ők sem voltak a helyzet magaslatán.

2017.03.29 MMcFly2015

Elég B kategóriás filmre számítottam, de a maga másfél órája alatt, Idris Elba, és az az első osztályú akció, ami benne van sokkal jobbá' tette, mint azt gondoltam. (A háztetős üldőzés, és a mikrobuszos jelenet remekül sikerült) A története okoz megl... Több

Értékelés: 6.5/10
(2018. 12. 18.)
Bastille Day (2016)
"Megtekintés: A trailer alapján azt hittem, megint egy Luc Besson akciófilm. Hát nem, de így sem sokkal jobb a helyzet." Több