Büntet a Kismocsok 2

Büntet a Kismocsok 2

Joe Dirt 2: Beautiful Loser
Cikkek
Diesel

Miután a boldog családapa, Joe Dirt a közelmúltban találja magát, epikus kalandra indul, hogy újra találkozhasson szeretteivel a jelenben.

(hp)

Rendező: Fred Wolf
Forgatókönyvíró: David Spade, Fred Wolf
Premier: 2015.07.16.
David Spade
David Spade
Patrick Warburton

2023.08.18 Sz396367

Olyan teljesen elcseszett módon elkészült folytatás, mint a Dumb és Dumberé 2014-ben.

2018.06.28 Diesel

Számomra hatalmas csalódás volt ez a "folytatás". 14 évet kellett várni rá, de egyszerűen a közelében sem volt az első résznek. Amilyen poénos, és szerethető volt az első rész a második rész annyira lett kínos. Én személy szerint szeretem ezeket az a... Több

2017.12.27 Deku

Intenzív kezdés után jött a masszív visszaesés mármint élmény ügyileg. Nagyon lehangoló. Jól kezdődött és még igazából a közepéig egészen tetszett is aztán viszont bukta lett.

2015.10.21 avatar123

Na, hát ennek a filmnek már az előzménye sem igazán tetszett, sosem jött be nekem ez a fajta prosztó humort, amihez az ember intelligencia hányadosának igencsak alacsony tendenciát kellene, hogy megüssön. Bár az egyesről még mindig el lehetett monda... Több

David Spade, és Patrick Warburton korábban együtt dolgoztak a Eszeveszett birodalom (2000) című amerikai rajzfilmben.Szerző: Diesel

A Covington Louisiana egy olyan kisváros, amelyben az elmúlt években olyan filmeket forgattak ,mint a Green Lantern, és a Jurassic World.Szerző: Diesel