Kémes hármas

Kémes hármas

This Means War
Harper

Két gyerekkori barát, Tuck (Tom Hardy) és Foster (Chris Pine) véletlenül ugyanabba a nőbe, Laurenbe (Reese Witherspoon) szeret bele. Az érzelmek alaposan próbára teszik a barátságukat és a környezetüket is, mivel mindkét férfi a világ egyik legnagyobb és legtitkosabb szervezetének legjobban… Több

Rendező: McG
Premier (HU): 2012.02.23. | Disney+ (2022.06.14.)

2024.07.24 Jager

Vices és akciódús egyszerre

Joseph McGinty Nichol 2012-es filmje, a Kémes hármas (This Means War) az utóbbi 12 év egyik legszórakoztatóbb akcióvígjátéka számomra. Egyszerre vicces és akciógazdag, amihez ráadásul egy szórakoztató sztori is társul. Adott két kormányügynök, Tuck (Tom Hardy) és Frank (Chris Pine), akik kivételesen keményen tolják a bevetéseket, miközben tökéletesen összedolgoznak, és még barátok is. Egy nap azonban megborul a kapcsolatuk, mert egészen véletlenül ugyanabba a nőbe lesznek szerelmesek, ő Lauren (Reese Witherspoon). Megindul a vetélkedés, hogy kié legyen a csaj, miközben remekül szórakozunk, mert a két fickó mindent bevet a győzelemért. Akadnak tényleg vicces jelenetek, jó poénok és eredeti szituk, amelyek mellé akad izgulnivaló is. A legfőbb karaktereket nagyon jó érzékkel válogatták össze, mert mindannyian élvezetes játékot nyújtanak. Szócséplés helyett az értékelésem azért 4 csillag, mert nagyon nehéz jó akció-vígjátékot készíteni, és ebben a műfajban nálam még nem született 5 csillagot alkotás. De ez azért megközelíti.

Vígjátéknak nem elég vicces,akciófilmnek nem elég pörgős,és izgalmas,marad a krimi besorolás,tv-film minőségben.Ennek elmegy,de semmi extra,Tom Hardy itt sem kap Oscart!És én is csak egy gyenge két csillagra értékelem.

2017.04.15 indingo

Nekem nagyon tetszett a film, furcsa volt a szerelmi háromszög egy kémes történetbe illesztve. Volt benne akció és humor. A szereposztás is csak dob a filmen.

2023.09.15 Harper

Vicces, látványos, szórakoztató akcióvígjáték

Az egyik legszórakoztatóbb filmes műfaj szerintem az akcióvígjáték, mert egyszerre nyújt pörgős izgalmakat és humort. A Kémes hármas tipikus akcióvígjáték három nagyon jó színésszel a főszerepben, ők: Tom Hardy, Chris Pine és Reese Witherspoon. Hardy és Pine CIA-ügynököket alakítanak, akik barátok, Reese Witherspoon pedig az a lány, akit mindketten nagyon szeretnének meghódítani. Amint megismerik a nőt, megkezdődik a versengés és rivalizálás közöttük, mely rengeteg vicces helyzetet szül. De sok akciójelenet is fokozza a hangulatot: autós üldözésekkel, lövöldözésekkel és bunyókkal. Mindvégig nem tudjuk, hogy Lauren (Reese Witherspoon) kit választ majd végül. A film legjobbja nálam Tom Hardy, akinek a legütősebb jeleneteket köszönhetjük. A Kémes hármas nem az évszázad filmje, és Oscarokat sem kapott, de annak idején, 2012-ben a legjobb mozik között volt nálam, és így annyi év után újranézve sem vesztett szórakoztató értékéből. Értékelésem erős 75-80%, elsősorban Hardy miatt és a poénokért. Mindenkinek ajánlom.

Trish karakterének trágár szavajárása miatt újra kellett vágni a filmet, hogy ne kapjon túl szigorú korhatár besorolást. Szerző: SódóGA