55% 24 szavazat
Kereszteslovagok

Kereszteslovagok

Crociati
Filmadatlap
2
Vélemények (2)
16
Szereplők (16)
3
Képek (3)
1
Videók (1)
Érdekességek
Díjak
Filmkritika
Cikkek
Fórum

FILMINFÓ

Aurocastro, tarantói normann hercegség, a XI. század eleje. William urat (Dieter Kirchlechner) a szentföldi háborúból hazatérve ünneplő tömeg fogadja. A harcok alatt karját adta szent hitéért és most újabb seregre van szüksége, mert Jeruzsálem még mindig pogány kézen van. A lelkes toborzót hallva Antonio fia, András (Thure Riefenstein) és Alessio (Armin Mueller-Stahl) fogadott fia, a félig szaracén Péter (Alessandro Gassman) is neki akar vágni a nagy útnak. Richard (Johannes Brandrup) is velük tartana, ám apja, William megtiltja ezt. Mint örökös kötelessége maradni. Most William nagyravágyó öccsén, Corradón (Uwe Ochsenknecht) van a sor, aki távollétében kormányozta a hercegséget.

Forgatókönyvíró: Andrea Porporati
Ország: Németország, Olaszország
Premier (HU): 2004.05.31.
 
2018.09.10 NEO

legújabb vélemény

Tudom, hogy nem annyira epikus, mint nagyon sok más hasonló film ebben a témában, de én egyszerűen szerettem. Bírom az ilyen filmeket, és aki szereti ezt a hangulatot és tematikát szerintem mindenképpen nézze meg!

0
 
2017.05.07 KATE

Hát, ennek sajnos nagyobb a füstje, mint a lángja. Nagyon híg és látszik, hogy olcsó költségvetésű, amivel semmi baj nem lenne, ha dramaturgiailag ne lenne ennyire esetlen. Szerintem ez teszi igazán élvezhetetlenné.

0