Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!

Kipurcant a bébicsősz, anyának egy szót se!

Don't Tell Mom the Babysitter's Dead
Eniq

Néha az anyáknak is kell egy kis pihenés. Ilyenkor a legjobb megoldásnak egy bébicsősz tűnhet. Mrs. Crandell (Concetta Tomei) egy idős nénire hagyja a gyerekeit, aki időközben meghal. A gyerekek elviszik a néni holttestét a temetőhöz, és mint akik jól végezték dolgukat, készülnek a felügyelet nélküli nyárra. Azonban egy dologról megfeledkeztek: minden pénzüket, amit édesanyjuktól kaptak a szünidőre, a nénivel együtt a temetőbe vitték. A mentőötletért - Sue Ellen (Christina Applegate) vezetésével - azonnal összedugják a fejüket a gyerekek.

Premier (HU): 1991.11.15.

2024.05.03 Tomipapi

Ebben a filmben nincsenek szuperhősök, lövöldözés, akció, de úgy, ahogy van egy csúcs film. Minden tekintetben szórakoztató. Konfliktus, vidámság, szerelem és a nagybetűs élet. Cuki, cuki, cukiság. Nagyon tetszett a film...

2019.05.20 indingo

Helyes és humoros film, nagyon könnyed alakításokkal. Ma már nem készítenek ilyen filmeket. A történet kapcsán mindig eszembe jut Christopher Pettiet tragikus sorsa.

2023.10.29 Gamehun638

Nekem annyira nem tetszett. Viszont Christina Applegate hihetetlen jól néz ki. Igazi szexbálvány. Átlag amcsi film. Picit túltolt karakterekkel.

2020.05.22 Fekete Gandalf

Családi szórakozás '91-ből

A maga nemében kultikus (inkább az USA-ban), de igazából egy teljesen átlagos, de szórakoztató értékkel rendelkező családi vígjáték, aminek időtállóságát Christina Applegate nevéhez fűzhetjük. Sikerének további titka, hogy központi témája a dadus halálát követő felügyelet nélküli szórakozás lehetősége, ami hatalmas lehetőségeket rejt magában egy csapatnyi gyerek szemében. Amennyiben a könnyed szórakozást várjuk tőle nem okoz majd csalódást, továbbá az sem elhanyagolható, hogy egyszerű mivolta ellenére eredetibb cselekménnyel és koncepcióval rendelkezik, mint a 2010-es évek önismétlő vígjátékainak legnagyobb része.

A Zachet alakító Christopher Pettiet 24 éves korában, drogtúladagolásban elhunyt. Szerző: rbernadett