Remek zenei film azt hiszem egy olyan szemszögböl nyerünk bepillantást a rock and roll világába ami egyedi. A film drámai hangvételü és egyben romantikus is. nekem olyan érzésem volt a film alatt bár már többször is láttam, hogy a repülögép szerencsétlenség nem volt véletlen és akkor ezzel mindent elmondtam. A filmben remekül idézik fel a kor hangulatát a zene, kocsi hangulat ami igazán megfoghatja az embert. A filmben L.F Philips aki szereplésével kiemelkedöt alakít és ezt a film és a föhösre való tekinttel mindenképp megérdemli a film. A történet egyedi és életböl merített. Egyes szakaszaiban remekül ötvözik a valóságot és a forgatókönyvet. Összeségében szerintem egy kiemelkedö filmröl van szó ami kaphatott volna egy remek elismerést. A képi vágások és rendezés szerintem tökéletes. A hangról nem is írok hiszen maga a film a "hang". Egy oscart megadtam volna nekik ezért de ném ülök ama bizonyos székben.... Remek kikapcsolódás és zenei élmény mindenki számára csak ajánlani tudom. Ezt látni kell ! Üdv Yosi