Nem szokványos formátumú ez a minimalista stílusban forgatott film, amelyben nemcsak az egyszerű díszletek, de a mellékszereplők is csupán statikus háttérként szolgálnak egy szakítás történetéhez. Semmiképpen nem sodró lendületű az alkotás, inkább hömpölyög, és vígjátékként sem fergeteges, sokkal inkább finom humorokkal dolgozik. A főszereplő jól játszik, és hibái ellenére is szerethető, dilemmái vergődései pedig hétköznapiak és átélhetők. Röviden szólva: jó film született az alkotók kezei alatt, amit időről időre elő lehet venni, és egy nyugisabb estén el lehet rötyörögni rajta.
Nem rossz film, vannak jó pillanatai, de néha kicsit bárgyú. A főszereplő nagyon jól játszotta a szerepét. A zenék nagyon jók voltak, és a befejezés is tetszett.
A történet bemutatása egyedi volt, ez nagyon tetszett is. A főszereplőnk is kedvelhető figura volt, tetszett, ahogy dumált sokszor, de maga a film nem váltott ki belőlem semmit. Úgy gondolom, hogy ebből sokkal többet ki lehetett volna hozni, és sokkal humorosabb is lehetett volna még.
Talán az egyik legjobb vígjáték, amit az utóbbi években láttam. Nagyon okos történet, jó karakterekkel és persze jó dialógusokkal, amit egyszerűen imádok!