Nicolas boldog életet él szerető családja és barátai körében. Minden tökéletesnek tűnik, már csak az tehetné boldogabbá, ha minden változatlan maradna. Egy nap azonban fültanúja lesz egy beszélgetésnek, mely komoly változásokat hozhat életében, ugyanis megtudja, hogy édesanyja állapotos. A fiú… Több

Filmgyűjtemény
A kis Nicolas nyaral (2014)

77 Nicolas az iskolában (2009)
Kár lett volna kihagyni ezt a filmet! :) Már a kezdés is jól indult, beleértve a leleményes és találó feliratokat és a sajátos képi világát. :) A karakterek, a kosztümök, a verdák és egyéb retro cuccok teljesen összhangban voltak, és együtt kellemes időutazást és vicces hangulatot teremtettek. Többször nézhetős. :))
A kedvesebb humor szabadabbon ilyen tökéletes vígjátéknak a legjobb fegyvere értelemszerűleg.Élvezetes,ahogy minden egyes elemet hogy bele tudtak szőni.Az biztos,hogy a top kedvenc vígjátékaim egyike.Nem meglepő,hogy folytatása is lett,és az is jól tartja a színvonalát.10/10
Olvastam a könyveket, zseniálisak. Nem csodálkoztam volna, ha nem sikerül visszaadnia a filmnek a könyv hangulatát, de rámcáfolt, nagyon klassz film lett. Végignevetős családi vígjáték, s még a történet is jó.
A rendezőnek saját bevallása szerint nagyon sok energiájába került, hogy fegyelmezze a stáb örökmozgó gyermekeit.