Túl sokat vártam tőle talán ez lehetett a baj. Nem ad egy hihetetlen nagy szórakozást és a jelenetek is elég laposak, erőltetettek. Talán egyszer megnézhető és kész.
Az animációs filmek könnyen belopják magukat a szívembe, gondolom nem csak én vagyok ezzel így. A lecsó a sok kedvenc közül is kimagasló. Aranyos karakterek, izgalmas történet, lehet izgulni a főhősökért. Lehet, hogy keveset mondok, ha azt mondom 10-szer is láttuk már a párommal.
szerintem egy imádnivaló film,és igen tanulságos.nem kell ahhoz embernek lenned,hogy tudj főzni :)Szerintem a chéf és az egér barátsága nagyon aranyos néhol vicces is nekem tetszett
Ez a mese se jött át. De nem csak nekem . Egy főző patkány,ennél jobbat is kitalálhattak volna. Kicsit nem tudom hova tenni ,hogy mi volt a célja a Pixarnak ezzel a mesével. Egész jól animált de ennyi.
Nagyszerű történet,szépen kidolgozott karakterek.Végre nem egy sablon történet.Valami ami nem megszokott.Egy patkány álmainak megvalósításának küzdelmes útja,de egyben sikeres útja.Ki gondolta volna hgy egyszer egy patkány lesz a Jó és aranyos főszereplő?? :D
Cuki benne a patkány, hogy ő igazi szakács akar lenni :D :) humoros kis mese, és tanulságos is. Menni kell az álmaid után, és ha mindent beleadsz, elérheted, amire vágysz. Ezt kevesen tudatosítják.
Aranyos kis film. Nem vártam tőle se többet, se kevesebbet, de így is élvezhető volt. A történet egyszerű, a megvalósítás már hagyhat némi kívánnivalót maga után, de szerintem egy közös családi estéhez tökéletes választás lehet.
A L'ecsó egy nagyon aranyos kis animációs film, főként a fiatalabb korosztálynak, illetve a gyerekeknek, de ez nem zárja ki azt, hogy a felnőttek ne szórakozhatnának jól rajta. Nekem például nagyon tetszett.
Patkányok és főzés?? Hogy lehet ebből mesét csinálni? Kérdeztem magamban mikor megtudtam miről szól a mese. Ha megtekinted választ kapsz te is rá. Nagyon jól műkodik csak kedves karakterek, humor és egy jó sztori kell hozzá. Mindent tud , ami egy szuper meséhez kell.
Nagyon vicces, jók a poénok, beszólások, és a figurák! Végignevettem a mozit, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt nagy élményt nyújt. Ajánlom mindenkinek!
Szerintem remek lett. Sokan azért finnyákolnak rá, mert "patkány a konyhában", én azt mondanám, hogy bárki nyugodtan helyettesítheti a fejében egy szegény sorsú tehetséggel is, a film mondandója attól még a helyén marad.
Igazán kellemes örömöt okozott ez a film, mert nagy kedvencem lett pedig nem is gondoltam volna róla. Nagyon ért ahhoz, hogy elszórakoztassa a nézőt arra az időre, míg leül elé.