A bűvész elefántja

A bűvész elefántja

The Magician's Elephant

Érdekességek
A bűvész elefántja (2023) a MAFAB közösségi visszajelzései alapján friss, kedves és pazar látványvilágú, ráadásul erőszakmentes mese. A filmet a MAFAB.hu-n 9 értékelés alapján nagyon erős fogadtatás övezi, tetszésindexe jelenleg 87%. A Wendy Rogers rendezte animációs családi fantasy-kalandfilm a varázslat, a barátság és az elveszett testvér megtalálásának reménye köré épít, miközben a mese és a humor is fontos szerepet kap. A nézők különösen a szívhez szóló, tanulságos hangulatot és a kicsiknek-nagyoknak egyaránt kellemes kikapcsolódást emelik ki, bár akad, aki a történetet kiszámíthatónak és időnként unalmasnak érzi. A Miranda Richardson, Mandy Patinkin, Brian Tyree Henry és Benedict Wong közreműködésével készült filmben egy árva fiú egy jósnőtől megtudja, hogy egy elefánt segíthet neki megtalálni elveszett húgát. A film jelenleg a Netflix felületén tekinthető meg.

Hirdetés

Egy árva fiúnak egy jósnő azt mondja, hogy egy elefánt segít neki megtalálni elveszett húgát.

(Hupka Adrián)

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2023.03.17. | Netflix (2023.03.17.)

2024.12.02 Eastern79

Mi egyéb lehetséges még?

Akár egy Access Bars oktatófilm is lehetne, amely bemutatja, hogyan használjuk ennek a holisztikus technikának a fő eszközeit: a kérdéseket. Ámbár mindettől függetlenül egy friss, kedves, modern mese, és nem mellékesen a látványvilág is pazar. Abszolút erőszakmentes és kellemes kikapcsolódás kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2023.05.15 ospir

Családi vasárnapi délutános.

Néha unalmas. Vannak ennél kevésbé kikövetkeztethető animációk is. Teljesen átlagos.

2023.03.17 Chabee

Nagyon megmelengette a szívemet ez a történet, szerintem csodaszép az animáció is. Pont erre van szüksége az embernek időnként.

2023.03.14 dobosj

Nagyon örülök, hogy felfedeztem magamnak ezt a mesét. Nagyon megérte rászánni az időt, tanulságos és kedves.