Érdekességek
Leo

A színész és komikus Adam Sandler a nevetést hozza el ebben az általános iskola utolsó évéről szóló animációs zenés vígjátékban, amely az osztályállat szemszögéből mutatja be az általános iskola utolsó évét. A fáradt, 74 éves gyík, Leo évtizedek óta ugyanabban a floridai osztályteremben… Több

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Ausztrália
Premier: 2023.11.17. | Netflix (2023.11.22.)

2024.02.20 Bogi

Klassz. :)

2023.12.03 Ildikó Bacskai

Leo (2023)

Aranyos, látványos, szerethető animáció sok dallal. Többször is megnéztük, mert nagyon jó.

2023.11.21 Klauka89

Jajj, nagyon aranyos volt, és ami még fontosabb, tanulságos volt. Egy történet az összetartásról, a motivációról és arról, hogy a kemény munka meghozza gyümölcsét. Vicces volt és kedves, happy enddel. Kikapcsolt, nagyon cuki.

2023.12.16 fankbringa

Gyík analitikusok

Kellemes családi film. Végre egy animációs film, ami tényleg gyerekeknek szól. Ez mostanában ritkaságszámba megy. Nekem időnként rendkívül idegesítő volt, ezért nem tudok neki 5 csillagot adni, de ami nekem túl sok, az a gyerekeknek pont megfelelő. Adam Sandler keze nyoma meglátszik a filmen. A párbeszédekben, a történetben, a beállításokban, egyből felismerni. Rossz hír azoknak, akik utálják a színészt, jó hír a rajongóknak. Két erőltetett poén közé belefért pár népnevelő tananyag is. Emberi kapcsolatokról és más bölcsességről hallunk Leótól. Ő a tapasztalati tudás birtokosa, ami jól megfér az iskola által adott tudással. A film gyönyörűen mutatja be barátságok szövődését, összeveszést és megbocsátást. Pont, mint ahogy az iskolában is tapasztalják a gyerekek. Minden családosnak ajánlom megtekintésre.

Értékelés: 5/10
(2024. 01. 09.)
A Leó című meséről talán még a sztárja, Adam Sandler se tudja, kit akar megszólítani
A Hotel Transylvania franchise részei után most újabb Adam Sandler fémjelezte animációs film készült, Leó címmel, amely egy jóval kisebb léptékű történetet mesél el, és sajnos nem kifejezetten élvezetes módon. Több