Légi csibészek

Lift
Érdekességek

2025.02.06 Török389133

Az eleje és a vége egész jó, de a többi része elég unalmas, bénák a párbeszédek, semmi izgalom nincs benne, és poén sem sok. Aki szereti a könnyed rablós filmeket, annak egyszer esetleg nem rossz.

2024.01.15 fankbringa

Egyszer fejtős

Ezt a filmet azért választottam, mert 13+-os, és nem vérben, káromkodásban tocsogós érzékrongáló divatrakás. Jól választottam. Nézhető, szórakoztató, kellemes vasalós film. Van benne rejtély, van benne menő arc, és van benne történet. Pontosan tudtam... Teljes kritika

2024.01.15 hp

Nem biztos, hogy Kevin Hart elég egy franchise-hoz húzónévnek, de az egyszer nézhető, átlagosan szórakoztató heist akció-vígjátékok között szerintem simán elfért. Ennél sokkal rosszabbak is kerültek már ki a Netflix kezei közül.

2024.01.14 kabel

We have Ocean's 11 at home...

Ez egy film volt... Mármint volt eleje, közepe, vége, meg karakterek, meg dialógus. A formai keretek megvoltak, csak a lényeg hiányzott. Az egész olyan, mint egy olcsó Ocean's 11 koppintás, ahol a karakterek se nem karizmatikusak, se nem sármosak, és... Teljes kritika

2024.01.14 Fikatours_blogger

Nem rossz, de...

A kreatív (magyar) cím és Kevin Hart főszereplése fergeteges vígjátékot sejtet, de nem emlékeszem, hogy egy poén is elhangzott volna a 104 perc alatt. Ettől persze még lehetne egy jó kis akciófilm, de végig olyan érzésem volt, mintha egy C kategóriás alkotást néznék a Cool TV-n.

2024.01.15 Lóri Ádámcsik

Alváshoz jó volt

Ahogy egy cikkben írták, Ocean's eleven akart lenni, de Halálos iramban lett. :D :D

2024.01.17 Gamehun638

Látványos, modern film. A modern alatt azt értem, hogy lehetetlen színészek és unalmas történet...

2024.02.28 thejoker

Sajnos kicsit csalódtam, többet vártam, nem volt benne az az extra szórakoztatás, amit Kevin Harttól várnék. De nem rossz film, egyszer nézhető.

2024.03.04 puszpang

Valamiért pozitív csalódásnak éltem meg

Nem volt benne vinnyogás, nyávogás, káromkodás, deviáns perverz meg- és kinyilatkozások. Talán annyi, hogy nehéz megállapítani, ki is volt a főszereplő. Többek között emiatt is jött be ez a habkönnyű popcorn mozi. Karakterek voltak benne, semmi több. A színészetet máshol keressük. CGI közepes, de ide elég. A sztori? Hmm. Oké, láttunk már ilyet. Nélkülöz minden észszerűséget; dugig van fizikai lehetetlenségekkel, ezt most hagyjuk. Nem erről szól.

2024.01.21 kaloz44

Nekem nagyon fura volt a film... olyan laposnak éreztem az egészet, és nem értem, miért... talán a nagy nevű színészek gyenge teljesítménye, vagy pedig gyenge szinkronizálás miatt, vagy nem is tudom, Kevin Hart is olyan túl komoly volt benne.

2024.01.22 Roland Altner

A végét összecsapták. A repülős részeket nagyon egyedivé akarták tenni, és ezzel rontották el a filmet, ja és nem értem, hogyan menekült meg a csapat két tagja, mert erre nem tértek ki, csak a végén ők is ott voltak a happy endnél.

2025.01.04 fiesta14

A 10 legrosszabb listán van, de...

Szerintem szórakoztató. Nem unalmas.

2024.01.15 blaise.judge

Szórakoztató

Én nem értem, mi a baj ezzel a filmmel. Leül elé az ember, megnézi, és jól szórakozik. Akciódús, humoros, kissé szövevényes (nem túltolva, mint néhány másik rablásos filmben). Szerintem pont az arra jó, amire kitalálták. Szórakoztatásra termett. Előre tudni lehet, hogy minden jó, ha jó a vége? Persze. A legtöbb film ilyen. Olyan, mint a többi rablásos film? Persze, mert igazából mind egy receptet követ. A szimpatikus bűnöző rafinált módon túljár valakinek az eszén. Ennyi. Mégis kicsit mind más. Ennyi erővel az összes romantikus film koppintás.

2024.01.12 azurou

Az egész olyan semmilyen. Kevin Hart is unalmas, ami szerintem ritka jelenség. Az egészet csak úgy összecsapták, semmi eredetiség vagy éppen lélek nincs benne.