Lucy

Lucy

2015.02.10 totli

Sokkal többet vártam, elég nagy csalódás lett. A végéről inkább nem is mondanék semmit, akkora idiótaság. Luc Bessontól ez nagyon gyenge, komolytalan, összecsapott film.

2015.06.26 czardora

Izgalmas volt, bár ez is inkább egyszer nézhető film. Scarlett alakítása jó volt mint mindig.

2015.02.23 Rivaikun

Nekem nagyon tetszett, a zenék nem voltak olyan kemények, de a végén jól el kapták a hangulatot. Bár sajnálatos, hogy nem dolgozták ki egy kicsit jobban.

2015.11.28 Elemer.K

Érdekes volt és tetszett a film története,egyedi,ötletes.Először nem értettem,hogy miről szól a film,de aztán összeállt a kép és végig felkelltette a figyelmem.A végét nem értettem miért ez lett,olyan gagyi lett.

2025.01.11 fanni756

Hihetetlen, hogy tavaly múlt tízéves ez a film. Nagyon jó kis akciófilm. Scarlett Johansson gyönyörű színésznő. Nagyon érdekes témát dolgozz fel a film, vannak elgondolkodtató kérdések, melyeket felvett a sztori.

2015.02.09 Sniper Nézhetetlen

Egy Csúcshatás klónra számítottam mikor megnéztem, azt kívánom bár az lett volna. Scarlettől többet várnék azért, bár ebből a sztoriból sem lehetett volna sokkal többet kihozni. Akit érdekel Scarlett Johansson varázslatos flashmeghajtóvá válása, anna... Több

2015.12.04 somoha

Szerintem 2014 egyik legjobb filmje. Nagyon eredeti ötlet alapján készült el, szuper színészekkel. Simán megállja a helyét a sci-fi világában, sőt, nagyon is szórakoztató és elgondolkodtató film.

2024.01.09 ww2003

Énnekem ez annyira nem.

Énnekem ez annyira nem volt azért. Szerintem. Úgy általában véve, ugyebár. Meg hát hogy is mondjam? Igazándiból valahogyan nem.

2019.12.20 freeman

király film

2015.03.17 yakzah13

Érdekes egy film az biztos, eléggé el lehet rajta gondolkodni, bár okos filmnek azért nem mondanám :D Azért javaslom h nézze meg aki nem látta még.

2016.04.11 papaja

Jó volt a filmben, hogy Scarlet Johansson szexi... és kábé ez minden. A sztori jól kezdődött, a film az elején még tetszett is, de valahogy nekem ez az agykihasználós történet nem jött be, a filmtrükkök pedig nagyon olcsóak voltak. Miért habzsolta a ... Több

2015.02.14 Anrael

Ez az a film amit a pénz rontott el! Nagyszerű alaptörténet, erre jönnek a Transcendeshez hasonló 80-as évek beli megoldásokkal. Az akcióról nem is beszélve. Ennyire beleerőltetett, indokolatlan akciójeleneteket életemben nem láttam még. Ennyire kell... Több

2015.02.05 keepingboy86

Erőltetett film, kétségtelenül a korábbi Csúcshatás másolata. :( Luc Bessontól ez elég nagy csalódás, senkinek nem ajánlom.

2015.01.27 M.Betti427

Jól pörög a film, Luc Besson ismét jól összehozta. Maga az elképzelés nekem nem annyira hihető, dehát én csak 10%-on vagyok :)