Érdekességek

Madman

Madman
Cikkek

2015. május 12-én a független Vinegar Syndrome kiadó kiadta a filmet Blu-rayen, 4K restaurációval.Szerző: Interfectorem Sabnock

A filmet 2010. szeptember 28-án a Code Red kiadó ismét kiadta DVD-n, extrákkal fűszerezve.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film 2002-ben jelent meg DVD-n az Anchor Bay Entertainment gondozásában.Szerző: Interfectorem Sabnock

Linda Gross, a Los Angeles Times filmes szakírója „teljességgel kiszámíthatónak” tartotta magát a forgatókönyvet, a filmet pedig „egy újabb igazán nagyon szörnyű és kissé nevetséges horrorfilmnek”.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film teljes bevétele 1,3 millió dollár volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film teljes költségvetése 350 ezer dollárra rúgott.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film forgalmazó cége a Jensen Farley Pictures volt.Szerző: Interfectorem Sabnock

A film nyelve az angol.Szerző: Interfectorem Sabnock

A forgatást 1980. szeptember elején kezdték meg és 1981. március közepén fejezték be.Szerző: Kóborló

A film rendezőjének, Joe Giannone-nak (1946-2006) ez volt az egyetlen filmrendezése.Szerző: Kóborló

A filmbéli Madman Marzot alakító Paul Ehlersnek, sok gondja volt a filmben használt műlábai miatt, mert azok nagyon csúszósak voltak.Szerző: Kóborló

A filmbéli TP karakterét alakító Tony Nunziata (1958-2009) két dalt is énekelt a film zenéi közül.Szerző: Kóborló

Jan Claire eredetileg a szereplőválogatásban vett volna csupán részt, végül neki kellett alakítania a filmbéli Ellie szerepét, mert az erre kiválasztott színésznő az utolsó pillanatban visszadobta a szerepet.Szerző: Kóborló

A film producere, Gary Sales írta a filmben hallható zenei betétek szövegeit.Szerző: Kóborló