88% 56 szavazat
Veszedelmes vonzódás

Veszedelmes vonzódás

Mascarade
Filmadatlap
5
Vélemények (5)
28
Szereplők (28)
10
Képek (10)
5
Videók (5)
1
Érdekességek (1)
Díjak
Filmkritika
2
Cikkek (2)
Fórum

Hol nézheted

FILMINFÓ

Tartalom 1
Tartalom 2
Hivatalos tartalom

A történet középpontjában Adrien (Pierre Niney), a feltűnően jóképű és tehetséges táncos áll, akinek ígéretes előadóművészi karrierje tragikusan véget ért egy motorbaleset miatt. A balesetet követően Adrien kénytelen feladni önmegvalósítását, így úgy dönt, hogy a napfényes francia Riviérán… Több


Rendező: Nicolas Bedos
Forgatókönyvíró: Nicolas Bedos
Ország: Franciaország
Premier (HU): 2023.05.18. | Telekom TVGO (2023.08.17.) | Cinego (2023.08.31.) | HBO Max (2023.12.08.)
Forgalmazó: ADS Service
 
2023.12.10 Fikatours_blogger

legújabb vélemény

Jól indul a történet, hozza a francia vígjátékok hangulatát (bár egyszer sem mosolyodtam el a több mint két óra alatt). Aztán egyszer csak megreked, és ugyanazokat a köröket futja több jelenet. A karakterek idegesítőek, nincs köztük szerethető figura... Több

0
 
2023.09.02 Ahoj poplacsek

Huh, vegyes érzéseim vannak

Túl sok minden kavarog bennem a filmmel kapcsolatban. Egyrészt remek színészek remek alakításai vannak benne, másrészt a történet kicsit olyan, mint egy közhelyes színházi vígjáték, ami előkelő nyaralóhelyen játszódik vagyonos és közéjük furakodott szerencsevadász szereplők között, mindenki megtrükköz mindenkit, az ember meg felváltva kap agybajt a gátlástalan szélhámoskodástól, a rászedett áldozatok feletti kínos és részvétteli érzésektől, meg attól, hogy tulajdonképpen tök mindegy, mert mindenki megérdemli a nyomorát az egészben. Nagyjából egyik szereplővel se tudtam azonosulni. Összességében jó film, de azért engem eléggé próbára tett az elcseszett sztori.

0
 
2023.07.24 Az amatőr

Egyszerűen zseniális

Rejtélyes, néhol drámai,miközben a legváratlanabb pillanatokban csillogtatja meg zseniális humorát. Olyan film, amire érdemes figyelni, nemcsak az összetettebb történetmesélés, hanem a hirtelen poénok miatt is.Igazi szenvedélyes, szókimondó krimivígjáték,amit a Riviéra varázslatos háttere tesz tökéletessé. Gondoltam, hogy jó lesz,de ez túlszárnyalta minden várakozásomat.

0
 
2023.05.19 Hitman

Egy klasszikus korszerű, közvetett változata, ez a film olyan emberekről szól, akiket valószínűleg nem ismersz, és valószínűleg nem is akarsz ismerni. A színészeknek és a rendezőnek mégis sikerült úgy megörökíteniük a sorsukat, hogy talán még át is érezzük a történetüket.

0
 
2023.05.18 BonCsa

Bedosnak szépen sikerül megragadnia a tengerparti városka hangulatát, de talán túl sokáig tart, amíg rájövünk, hogy mi is történik valójában. Ráadásul a két és negyed óra túl sok, vagy két órába kellett volna belesűrítenie a rendezőnek a történetet, és jobban kibontani, vagy minisorozatot kellett volna készítenie.

0

A film összbevétele 6 534 272 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 903 755 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 093 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.

#1