Látványos, humoros, izgalmas és a karakterek is kellően ki vannak bontva. Ennél a filmnél is nagyon jól meg van csinálva minden. Nagyon élveztem. A látványvilág pont olyan, amit elvár az ember.
Szerintem ha azt mondom, hogy egy klasszikus, abban szinte minden benne van, amit a film tud. És hogy őszinte legyek, ennél nem is kell több. Valami újat adott. Will Smith meg zseniális a filmben, a poénok megunhatatlanok.
Ez mára már klasszikus filmnek számít. Minden adott volt ahhoz, hogy tökéletes filmet hozzanak létre. Akciódús, és igazán humoros tud lenni még a legkomolyabb pillanatokban is.
A titkos szervezet köré írt történet remek, akárcsak a film hangulata. Minden benne van, amiért szeretjük a ’90-es évek akcióvígjátékait. Vincent D’Onofrio minden mozdulata megnevettet. Nem sok hasonló film van a műfajban.
Láttam már jobb akció vígjátékot is, de azért tetszett van humor benne és különleges a története. Will Smith és Tommy Lee Jones nagyon jól játszanak a filmben.
Sokszor láttam már de mindig jól szórakoztam.Pont olyan film amit nem lehet megunni.A kutya és férgek a legjobb figurák.Az egyik legjobb film az idegenekről sokszor elgondolkozom a film után hogy lehet tényleg nem vagyunk egyedül :)
Mindkét színész fantasztikusat alkotott ebben a remekműben. Nekem nagyon bejönnek az ilyen űrlényes dolgok és ez az egyetlen olyan film amit nagyon imádtam ebben a témában. Kellő humor van benne ami csak tovább fokozza a filmet.
A Sötét zsaruk egy olyan film, ami egy nagyon érdekes témát dolgoz fel már alapból és ehhez még hozzájön az az ellentét, ami a két főszereplő között van. Az öreg, sokat látott, tapasztalt és komoly ügynök és az újonc, akiben még dúl a fiatal erő, sok... Több
Többször is megfogott már a film humora és a kiváló effektek. Will szuper színész. Edgar az egyik legjobb főgonosz!Ennyi év után is remek szórakozást nyújt ez a film.Kedvenc földönkívülis filmem.
Láttam már pár űrlényes filmet,de ez valóban nagyon tetszett. Szórakoztató,de ugyanakkor izgalmas is. Nem mondanám,hogy ezek a lények élethűek lettek inkább gusztustalanok.
Tökéletes film egy fárasztó nap után. Kiváló szereposztás, vicces történet. Végig nevettem az egészet. Nagyon élvezetes film. Szerintem érdemes megnézni! Csak ajánlani tudom!
Jó kis történet volt ez,elég látványos idegenekkel na meg némi humorral fűszerezve. Elsőre nem volt rossz, a folytatás garantált volt. Will Smith jól hozta a figurát. Tommy Lee Jones is jót játszott.