Nagyon tetszett ez a mese. A története csodás, ahogy a természet előtérbe kerül A figurák nagyon szuggesztivek.
Klasszikus disney mesének tűnik egy laikus számára pedig nem az. Sokkal több annál. Ebben már fel fel tűnik a 21. századi eszme ami a nőknek csak jó lehet úgy vélem. Egy kislánynak szerintem sokat jelent , hogy végre nem azt hallja hogy egy tehetetlen hercegnő.
Kellemes kis mese. Jó kikapcsolódás mindenkinek. Egyértelműen van ennél sokkal jobban kivitelezett animációs film,de érdemes megnézni.Nekem gyenge volt a történet,de a gyerekeknek tetszeni fog!
Az animáció szép, a helyszínek látványosak és hangulatosak, de a története teljesen sótlan, unalmas, a karakterek pedig idegesítőek. Ez tipikusan az a rajzfilm, amit végigülsz, és kicsit még el is szórakozol rajta, de a végén nem hagy benned semmit, és szinte már bánod, hogy időt pazaroltál a megtekintésére.
érdekes és misztikus mese, bár nem tudom, hogy a gyerekeknek mennyire tetszik. Felnőtt fejjel elég élvezetes volt.
Bájos, tanulságos, családi film, sok humorral. A Grafika szerintem nagyon szép, a karakterek jók. A kistestvéreken jót nevetem, főleg bocs alakjukban. A boszi "üzenetrögzítőjén" egy pöpet elakadtam, de végülis! A királyné dala pedig elbűvölt, sőt maj... Több
A hasonló animációk közelébe sem ér, legalábbis ami a dramaturgiát illeti. Látványos ugyan, de a szereplők nem annyira szerethetők és egyediek.
Tanulságos mese.Más animációkhoz képest nekem ez már kicsit mese volt habbal.Kisfiamnak tetszett,nekem már nem volt olyan hihető és nem is volt olyan szép mint más animációs figurák.
Nagyon szeretjük a meséket! Ez egy kicsit másmilyen de nagyon élvezhető! Nálunk a gyerekek oda voltak érte!
Nem azt mondom, hogy rossz volt, csak Pixar filmnek nem volt elég jó. Nem volt olyan átütő erejű bája és drámaisága mint mondjuk a Fel!-nek vagy a Toy Story-nak. Amiben viszont lekörözhetetlen, az az animáció minősége. A skóciai tájak pl. teljesen odavágnak, de a kiscsaj vörös hajzuhatagában is el lehet veszni.