A mindenáron esküvő című spanyol vígjátékban Álex és Eva lázasan készülődik esküvőjükre, melyet Nagy-Britanniába szeretnének megtartani. Lázasan zajlanak az előkészületek és úgy tűnik, minden a tervek szerint alakul. Ám egy váratlan fordulat bonyodalmak egész… Több

A kép forrása: Sony Pictures Releasing de España

A kép forrása: Sony Pictures Releasing de España

48 Mindenáron esküvő (2015)
Az esküvős vígjátékok szerelmeseinek ajánlom a Mindenáron esküvő című filmet. Nem kell nagy durranásra számítani és akkor nem okoz csalódást. Egyszer nézhető, kellemes kis vígjáték.
Szeretem az eskövős vígjátékokat, de ez az adott kategóriában inkább a gyengébb filmek közé sorolható benne. Volt benne néhány egéz jó poén, de ezek többsége nem volt átütő erejű, inkább csak mosolyt csalt az ember arcára.
Kicsit tévéfilm szagú produkció ez, mely mozis költségvetést kapott, de ettől még egész jó. Mi a párommal csípjük az ilyen esküvős vígjátékokat, és ez egynek simán elment.
A film összbevétele 9 427 876 dollár volt (imdb.com), míg a magyarországi piacon 3 955 627 forintot termelt. A hazai mozik összesen 2 851 mozijegyet értékesítettek a produkcióra.