A Lajka stúdió neve számomra alapból garancia a minőségi szórakozásra és ez esetben sem kellett csalódnom. A hiányzó lancszem egy ötletes, kedves es humoros animációs film, ami tényleg minden korosztálynak ajánlott.
Szellemes, szórakoztató rajzfilm. A kalandokkal nem spórol, már az első jelenetekben láthatunk egy rázós Loch Ness-i szörny vadászatot, és a játékidő előrehaladtával sem ritkulnak az akciójelenetek. Kezdetben egy szokásos, különc, elismerésre szomj... Teljes kritika
A gyerekeket célozza meg az alkotás. Viszont jó a humora, amit a címszereplő szolgáltat nekünk, pedig sajna nem is ő van inkább a középpontban, hiába annyira feltűnő jelenség, hanem a felfedező és az, amint a személyisége változáson megy keresztül.
Üdítő volt végignézni ezt az animációs mesét. Bár igaz, hogy a stúdió talán most először mozdult el ennyire a közönségbarát animációk irányába, de én nem érzem, hogy emiatt bármit is veszített volna a Hiányzó láncszem. Eredeti, ötletes és szórakoztató, ha ezt várom tőle, nem fog csalódást okozni.
Ó, hát én azt hiszem, hogy ez a legkedvesebb mese, amit az utóbbi években láttam. Nálam teljesen belopta magát a szívembe, így mindenkinek csakis ajánlani tudom, mert kellemes szórakozást tud nyújtani kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Pont az a fajta animáció, amelyet az egész család élvezni tud.
Aranyos, kalandos mese remek alapanyagból. A látványvilága nagyon tetszett. Imádom a bugyuta de mégis okos eszmefuttatásait a szereplőknek. De inkább kissebb gyerekeknek lesz nagy élmény.