A filmnek főként az első felében lévő ferdítések nem tetszettek, de ennek ellenére egy nagyon látványos és érzelmileg megérintő dráma, sokatmondó megnyilvánulásokkal.
Eszméletlen látványos, megható, érdekes feldolgozású, monumentális és nagy látványvilágban gazdag film, megható jelenetekkel, szívhez szóló párbeszédekkel és néha kegyetlen, állatias megnyilvánulásokkal.
A Noét mindenképp moziban érdemes néz mi, mert fő erőssége a látvány. A Bibliai történettől elrugaszkodik, 21.századira formálja. Nagyon izgalmas, fordulatos és megható.
Nagyon furcsa film, nem azt kaptam amire számítottam. Russel Crowe-t jó választásnak találtam de Emma Watson-nak nem állt jól az anya szerep de jó volt végre nem Hermione szerepében látni.
Fenomenális látvány, szuper színészekkel, megindító képsorokkal. Minden színész és minden jelenetét a helyén van. Szép, kerek történet.
Az alaptörténettöl elrugaszkodik, de ez cseppet sem zavaró, sőt, sokkal izgalmAsabbá, látványosabbá válik ezáltal a film. Keveredik a modern és a hagyományos. Érzelmileg nagyon hat, látványilag és dramaturgiailag nagyon ott van!
Emlékszem, hogy nem kapott túl jó kritikát, de nekem attól még tetszett. Teljesen korrekt feldolgozás, nem tudom pontosan mennyire hű az alaptörténethez. Állítólag kiegészítették valami tekercsekkel, meg plusz feljegyzésekkel, de ezekhez nem értek. A... Több
Azt kapod, amire szerintem számítasz egy ilyen témájú filmnél. Elgondolkodtatott kicsit, alapvetően nem rossz film. Aronofsky ért az ilyen filmekhez, bár meg kell hagyni, ettől azért készített már erősebb mozit is.
nem erre számítottam, sok a természetfeletti elem a bibliai sztorihoz képest, és unalmas is, egyszer elment
Több bajom is van ezzel a filmmel. Egyrészt nem sikerült a hollywoodi mázakat leszedni róla, és sokszor az az ember érzése, hogy egy diszkont gyűrűk urát néz csak faóriások helyett kőóriásokkal. Aztán a színészek: az egyetlen, aki normálisan alakít a... Több
Ateista elemekkel megtűzdelt Bibliai történet,amiben az emberiség sorsa egy őrültön múlt. Nagy ívű történet de Aronofksytól többet vártam.
Én ezt a filmet többször is megtudnám nézni. Megmutatja, hogy Isten hogy miként tette próbára még Noét is. Nekem nagyon szimpatikus film volt.