Jennifer Aniston egyértelműen a hátán vitte ezt a darabot, messze ő volt a legjobb benne. Egyébként egész jó kis vígjáték néhány jó poénnal, de egyszer bőven elég megnézni, ugyanis nem az a kategória, ami sokadik alkalommal is élvezhető.
A Hivatali Karácsony igen neves színészekkel kecsegtet, a trailer alapján is jó filmnek ígérkezik. Miután megnéztem, nem voltam maradéktalanul elégedett, de azt nem mondanám, hogy nem szórakoztam jól, csak jobb is lehetett volna. Lehetett volna a hiv... Több
Két éve láttam a moziban A hivatali karácsonyt, és azóta kétszer is megnéztem mert nagyon jó humorú és mindig jókedvre derítenek a szereplők és a hozzá illő vidám zene.
Nem több ez a film sem, mint egy átlagos vígjáték, viszont a jobbik fajtából. Valószerűtlen helyzetekkel van telis tele a film, de ez egyáltalán nem baj, amíg ilyen jól tudja szórakoztatni az embert, mint a Hivatali karácsony.
Poénos, aktív vígjáték, nagyon jó a humora. Moziban Nekem nagy élmény volt, végig szórakoztatott a film. A színészek jól alakítanak benne, karakteresek és viccesek.
Látszik hogy magas költségvetésű film. Látványos jelenetek, nagy buli, rengeteg ember...jók a karakterek, pörög a film, mégis kicsit sablonosra sikerült, hiányzik az egyediség és az újdonságok.
Ismét elkövettem azt a hibát, hogy beültem egy gagyi vigjátékra. nem kellett volna. meg lehet nézni, de kár moziba menni miatta. én is csak azert ültem be rá, mert akkor nem volt jobb. lehet rajta nevetni, de olykor az volt az érzésem, ezeket a poéno... Több
Őszintén szólva nekem nagyon tetszett. A történet elég hihetetlen, mégis szuper klassz. Nagyon vicces, végignevettem az egészet! A karakterek is szórakoztatóak, a film végig fenntartja az érdeklődést ezekkel az őrülten vicces jelenetekkel. Bármikor újra tudom nézni!