Parkoló

Parkoló
Cikkek

2024.02.21 Schumy1

Ha nem tudnám, hogy magyar film, el se hinném. Nagyon jól felépített az egész.

2017.10.22 Deku

Nagyon jól csinálta amit csinált a színészek eszetlenül jól játszottak, tök jó volt. Szuper hangulatot teremtett ez a film, kellően meg volt az az elbűvölő varázsa ami miatt oda szögezett a képernyő elé.

2018.07.25 HercegPeter

Ez a film remekül mutatja be, az élet állandóságát ugyanakkor változásait is. A Nap minden nap ugyanúgy felkel, miközben a főhős ugyanúgy issza a kávéját, aztán átmegy a gyroszoshoz zuhanyozni, a vendégek mindig jönnek és mennek, de mégis minden nap ... Több

2017.10.30 Berto49

„Családi” film, mert a rendező, operatőr és az egyik szereplő mindegyik Miklauzic. Nem valószínű, hogy több filmet meg fogok nézni M. Bencétől (az első kettőre sem voltam kíváncsi!), mert ez ugyan a vége felé kezd egész nézhetővé válni, de nincs egye... Több

2018.07.21 dailyfilmsan

Annyira nem volt nagy szám.Nem is volt a megszokott magyar repertoár. Bár ezt az egyszerűnek tűnő sztorit nagyon megcsavarták. A két főszereplőt jól bemutatják a nézőknek de ők ketten nem ismerkednek meg egymással ez okozza az összeférhetetlenségüket. 1x meg lehet nézni.

2019.07.08 Bizsu82

Elgondolkoztató, realista film, bemutatja a valóságot. Magával ragadott és engem a film teljes hosszában lekötött. Nem unatkoztam rajta. Érdekes, fantáziadús sztori.

2018.12.16 harnas1207

Csalódtam, mert azt hittem ez egy kiemelkedő film lesz. Sajnos hozta a magyar filmek örök hibáját. Lassúság, vontatottság és a színészi játék őrült túlrealizáltságát. A párbeszédek alatt 10 percnyi mimika és arcjáték van ami zseniális színészi szempontból, de nézőként borzalmasan untató.

Tűrhető

Hát láttam már rosszabb magyar filmet is. Szerintem meg ezt a filmet csak mi értjük meg, magyarok. Továbbá, ha a főhős már az első alkalommal oldalba durrantja a macsekot, minden okafogyott lett volna. Nem lett volna a Nekropolisz.

2021.07.26 sptt

Nehéz bármit írni erről a filmről. A jó és a rossz harca? Dávid és Góliát? A sikeres és a sikertelen? Harc ez egyáltalán, vagy csak a hatalom fitogtatása? Vagy csak egy bemutató arról, hogy a kis hülyeségeinknek és a kompromisszumoktól félő eszmerend... Több

2016.11.09 kicsimano

Remek magyar film, a történet pörög, végig fent tudja tartani a néző érdeklődését. Egész idő alatt a szerzői és közönségi film határmezsgyéjén mozog, van benne bőséggel zsánerfilmes elem. nekem nagyon tetszett, jó szívvel ajánlom.

2017.02.25 Péter

Elképesztően jó magyar film, melyben nekem különösen Szervét Tibor színészi játéka tetszett. Ő vitte a darabot, de a többiek is nagyon jók voltak benne. A történet igen elgondolkodtató.

2016.12.14 Pappcsino

Már maga a történet is nagyon erős, jó, de a színészek egészen fantasztikusak benne. Humoros, szomorú és megdöbbentő egyszerre. Magával ragadó történet. Egy igazi "must", látni kell.

2015.10.25 Ragemarci

Szervét nagyon jó benne, Lengyel meg nagyon gyenge. A dicséret fura mód épp a legtöbbeket zavaró tempó érdemli, amely egy misztikus atmoszférát teremt a filmnek.

2015.06.14 superxaba

Két fontosabb problémákkal is küzdő ember harca a semmiért, mindketten vesztesek, apró harc megnyerésében látják a boldogságot és a diadalt, érdekes film, érdekes nézőpontból, jó színészekkel, alig - alig előforduló "magyarfilmes" klisékkel.