Nekem sajnos nem tetszett, sokkal többet vártam tőle, főleg a szereplők neve láttán. Gyönyörű szép helyeken játszódik, az kétségtelen, de a színészek nem igazán tették oda magukat, és a sztoritól is többet vártam volna.
A filmet összegezve azt mondanám, elment. Meg lehet nézni, nem mondanám se jónak, de azért rossznak sem. Ez olyan átlagos. Pár jó poén elcsattan, de sajnos nem viszik túlzásba, és egyes jeleneteket, borzasztóan sokáig húznak. Annak viszont örültem, h... Több
Igazán jó, szórakoztató film. Moziban láttam, nagyon jó élményt nyújtott. Jó humorú, jókedvre derítő film.
Ez a film nagyon fárasztóra sikeredett. A sztori hihetetlenül sok poént tartogatna, de csak párat lőnek el. A színészek is nagy arcok, de ez se menti meg a filmet. Egyedül Jean Reno volt, aki vitt egy kis hangulatot az egészbe.
Nekem tetszett, végig jól szórakoztam rajta. A sztori nem sablonos, négy kiválasztott, problémákkal küszködő házaspárnak felajánlják, hogy terápiaként töltsenek el némi időt egy gyönyörű trópusi szigeten. Eléggé elgondolkodtató a filmbeli párkapcsola... Több
Hihetetlenül jó kis vígjáték! Mindenkinek csak ajánlani tudom. Nagyon jó tükör a kapcsolatoknak, kiváló helyzetkomikumok jellemzik a filmet, jó karaktereket találtak a szerepekre és a poénokon az egész mozi röhögött.
Gyönyörű helyen játszódik, már csak azért is érdemes megnézni! Ráadásul szerintem vicces is, ahogy ez a 4 pár szinte "össze van zárva". Aki szeretne nevetni, annak ajánlom!