A filmben játszik pár jól bejáratott színész, és nemcsak vígjáték kategóriások, hanem Jean Reno, Vince Vaughn is. Az alapötletben (néhány ismerős pár a csoportos kedvezmény kedvéért együtt megy egy polinéz turistaparadicsomba nyaralni, ahol úgy tudják, hogy csak a kezdeményező párnak kell részt vennie terápiás foglalkozásokon, ők meg nyaralgatnak) is van potenciál, a kivitelezés viszont nem lett különösebben meggyőző. Szóval az alapötletben vázolt helyzethez képest a párok mindegyikének kötelező részt vennie a terápián, ami változóan, többnyire közepesen vicces helyzeteket hoz létre. Szerintem az emberileg igen szimpatikus Vince Vaughn, a forgatókönyv ötletgazdája némi párkapcsolati mondanivalót akart belecsomagolni a filmbe, de a rendező haverjának, Peter Billingsley-nek ezt közhelyesen sikerült csak megmutatnia, súlytalan lett az üzenet. A helyszín, Bora Bora viszont nagyon szép. Le is csekkoltam, mert kedvet kaptam meglátogatni, de az jött ki, hogy talán nincs a világon hely, ahová többe kerül eljutni. Szívás. Könnyen felejthető, egyszer nézős vígjátékocska, ha nincs kéznél jobb, akkor simán belefér.
Felszínes, bugyuta, mégsem állíthatom, hogy érdemtelen a figyelemre. Amolyan habkönnyű szórakozás, null felelősséggel. A filmet Bora Bora szigetén forgatták, ám a festői környezet ellenére sem kapott átlagosnál jobb minősítést világszerte... sőt, ink... Több
Ilyen filmek is szép számmal vannak de ezeket nem kedvelem. Nagyon harmatos eresztés lett ez a film. Elég szenvedős volt a színészi játék és maga a történet sem volt teljesen összerakott.
Sokat nevettem ezen a filmen, mely éppen csak egy hajszállal emelkedik a sok hasonló jellegű tucatvígjáték fölé. Jó a téma, szépek a trópusi helyszínek és akad kábé 4-5 poén is, amin lehet teli szájjal röhögni. Nekem ez elég egy 5,5 pontos értékeléshez.
Talán ha lett volna benne néhány poén is, nem átlagos kategória lenne. Még éppen nem unatkoztam, így végig bírtam nézni.
Moziban néztük és végigröhögtük a filmet, nagyon jól szórakoztunk rajta. Tényleg poénos, pörgős, életrevaló film. Vígjáték kategóriában átlagon feleztii
Vígjáték kategóriában mindenképpen a legjobbak között van. Pörgős, aktív vígjáték, ami végig leköti a nézőt és végig lehet nevetni rajta. Nagyon szórakoztató.
A Páros Mellékhatás egy olyan vígjáték amiből nemes egyszerűséggel hiányoznak a poénok. Az alapötlettel szerintem semmi baj nem volt, viszont a forgatókönyv pocsék. A szereplőkkel szinte semmi se történik, egyik pár foglakozásról mennek a másikra, az... Több
A TOP 10 vígjátékok között van nálam. Akár többször is nézhető, nagyon jó humorú, szórakoztató és könnyed vígjáték. Poénos és kellemes film, igazán kikapcsolt.
Igazán nagy élményt nyújtott a moziban, jó választás volt. Mindegyik pár más és egyedi karakter, ettől sokszínű a vígjáték és a poénok nagyon tetszettek. Jó hangulatú, pörgős, ötletes témájú vígjáték.
Jean Renot még nem láttam hasonló szerepben, a terápia vezetőjeként meglepi a nézőt. A környezet lenyűgöző, jók a karakterek és a poénok :) Jó az alapsztori is!