Az első rész nyilvánvalóan azért ütősebb volt, de a zenék kárpótolnak Anna Kedrick hangját nagyon szeretem, úgyhogy örültem, hogy itt több szerepet kapott énekeni. Egyszernézős, mert túl sok váratlan fordulat nincs benne.
A története egy az egyben remek és elképesztő. A világ amit elénk vetít az letaglózó és azonnal imádtam az egészet. Szerintem bőven a legjobbak között lehet ezt emlegetni. Ajánlom.
Hasonló volt, mint az első rész, vicces, poénos, és nem sütöttek el vicceket az előző részből, ami nagy pozitívum, mert unalmas mikor a folytatás az előzményre hagyatkozik túlságosan. Aranyos film, kicsit csajos, de kikapcsolódásra pont jó
Nem ér az első rész nyomába, inkább csak egy könnyed délutáni filmezéshez jó. Nagyon klisés lett, a szereplők túlságosan sztereotipizáltak és minden poén ekörül forog. Ráadásul a poénok sokszor ismétlik magukat, Azért van pár jobb pillanata a filmnek, de összességében nem egy túl erős alkotás.
Az első rész jobban tetszett de ez se volt rossz. A németek engem nagyon idegesítettek, meg valahogy a sztori sem volt az igazi. De megint jó dalok voltak benne és acapellat is csak jobban megszerettem. Várom a 3. részt
Saját kategóriáján belül nem számít rossz filmnek, viszont inkább csa átlagosnak mondanám. Bennem a High School Musical-t idézte fel. Aki szereti az ilen filmeket, annak érdemes megnéznie.
Nagyon jó kis film, elszórakoztatja egy kis időre az embert. A zenék is jók voltak és a mondanivalója is több volt ez előzőénél. A németek viszont borzalmasak voltak. Ők nem kellettek volna bele.
Az előzőhöz képest egyértelműen bénább. Tipikus folytatásos film, aminek teljesen megegyezik a története az elődjével. Nagyon sok jó karakter kiszállt és ez sem tetszett. Az első rész után jobbra számítottam, de csalódnom kellett.
Aki szerette az első részt, annak kötelező megnézni, hiszen tényleg ott folytatják, ahol az előző véget ért (persze lemaradtunk egy-két bajnokságról időközben, de persze ennél komolyabb változások nem történtek). Nekem ami legjobban tetszett benne, h... Több
Jó volt, de többet vártam, jobbra számítottam. A stílus ugyanaz, mint az elsőnél, rengeteg az ének, de az így jó. A poénok néhol erőltetettek, sokszor néztem is, hogy most mi az amin kellene nevetni, az első részben ezt nem éreztem...
Nagyon gyenge film. Azt gondolják hogy némi tánccal és énekkel élvezhető filmet lehet készíteni? Hiányzik a sztori, a karakterek, az igazi humor. Amatőr film.