Ártatlanságra ítélve

Ártatlanságra ítélve

Presumed Innocent
Érdekességek

Egy gyilkossággal vádolt chicagói ügyész, Rusty Sabich (Gyllenhaal) azért küzd, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és így megmentse a házasságát és a széteső életét.

(nagymarti82)

Peter Sarsgaard
Renate Reinsve
Bill Camp

2024.08.21 Olivér Rózsa

7/10. Azt lehetett hinni, hogy egy jól felépített sztori, ahol a végén fény derül mindenre, de sajnos nem. Elég kusza lett a befejezés, ami az előző részeket is értelmetlenné teszi.

2024.08.06 Br623

Ártatlanságra ítélve. Elgondolkodtató a cím. Vajon előrevetíti az ügy kimenetelét? De miért ítélve? Hiszen az egy büntetést sugall. A cím szerintem nagyon találó ennél a történetnél. Vajon a főszereplő tényleg elkövette azt, amivel vádolják? Vagy val... Több

2024.06.17 aliasteáscsésze

Aki látta az eredeti mozifilmet,

az nem lesz elragadtatva ettől a sorozattól. Abszolút nem érzem benne a feszültséget. A színészek alakítása elhanyagolható. Ford alakításához sehol sem mérhető Gyllenhaal játéka, pedig ő az egyetlen, aki fenntartja a figyelmünket. A két női főszerepet játszó nő sem szépségben (bár tudom, ez mindenkinek mást jelent), sem szexuális kisugárzásban nem veheti fel a versenyt az eredeti két női főszereplővel. Már csak azt várom, hogy vajon ki meri bevállalni Raúl Juliá ügyvédi szerepét.

2024.06.14 LordOfWings

Ha szereted a jogi drámákat, akkor nem lesz csalódás, tényleg jó. Helyenként néhány mellékszereplő alakítása gyengélkedik, de mindent egybevéve egy tényleg jó sorozat, ajánlom.