A 10 legjobban várt sorozat, amit idén nyáron streamelhetsz az új Star Wars-sorozattól A fiúk 4. évadáigA kép forrása: Netflix

Mai listánkban olyan kincseket hozunk, amiknek biztosan sokan örülni fognak! A legnagyobb közönségsikerek közül többen is visszatérnek, köztük A fiúk és Az Esernyő Akadémia a 4. évadokkal, a Trónok harca - Sárkányok háza és A Gyűrűk ura - A hatalom gyűrűi a 2. évadaikkal.

De jönnek új műsorok is, melyekre már nagyon vártunk! Ilyen lesz a Köztársaság eddig sosem látott korszakában játszódó Star Wars: Az akolitus és a Jake Gyllenhaal nevével fémjelzett remake, az 1990-es film sorozat változata, az Ártatlanságra ítélve, melyben ezúttal Gyllenhaal veszi át Harrison Ford Rusty Sabich-ának szerepét.

Ha pedig van előfizetésetek bármelyik streaming adóhoz, amelyik a következő műsorokat sugározni fogja, elég csak a kiválasztott kedvenc mafab oldalára menni, legörgetni a "Hol nézheted" fülig és kattintani az ott elhelyezett streaming ikonra!

A sorozat azonnal elindul és mehet a #bingewatching - ha esetleg egyszerre adják oda az új epizódokat és te nem bírod megállni, hogy meg ne nézd mindet azonnal.

Jó szórakozást!

#10

dráma

SkyShowtime (2024.06.07.)

A Heather Morris regénye alapján készült film Lale Sokolov igaz története, akit a második világháború idején az auschwitz-birkenaui koncentrációs táborban azzal bíztak meg,... több»

Ez egy erőteljes drámasorozat, ami a holokauszt idején egy koncentrációs táborban játszódik. Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Melanie Lynskey, Harvey Keitel és Jonas Nay a főszereplői a Peacock és a Sky Atlantic által készített adaptációnak, amely Heather Morris bestseller regényének, Az auschwitzi tetoválónak a megfilmesítése. A dráma a szlovákiai zsidó Lali Sokolov (Hauer-King) valós történetét követi, aki a második világháború idején a lengyelországi Auschwitz-Birkenau koncentrációs táborban raboskodik, ahol azt a feladatot kapja, hogy azonosító számokat tetováljon fogolytársai karjára. Eközben Lali megismerkedik egy fiatal nővel, Gitával (Anna Próchniak), és gyönyörű szerelmi történetük során mindketten fényt találnak a legborúsabb helyeken. Melanie Lynskey (Yellowjackets) az új-zélandi írónőt, Heather Morrist alakítja, akinek az idősebb Lali (Harvey Keitel) Gita halála után elmeséli történetét, míg Jonas Nay az SS-tábor őrét, Stefan Baretzkit kelti életre.
#9

akció | dráma | fantasy | kaland

Szauron visszatért. A sereg, amelyet Galadriel elűzött, szövetséges nélkül maradt, és a Sötét Nagyúrnak most elő kell vennie minden ravaszságát, ha újjá szeretné építeni... több»

A második évad új, lenyűgöző képanyagának bemutatása után világossá válik, hogy Charlie Vickers visszatér Szauron, a világ egyik legnagyobb irodalmi gonosztevője szerepében, aki ezúttal új formában jelenik meg - olyanban, amely segít neki megtéveszteni (újra és talán még durvábban) Középfölde lakóit. A friss teaser trailer egy akciódús utazásra viszi a nézőket J.R.R. Tolkien Második Korába, és megmutatja Szauron egyre terjedő gonoszságának jelenlétét, amint folytatja bosszúszomjas utazását. A teaserből kiderül, hogy újra számíthatunk a parádés kivitelezésre, amelyről a sorozat ismert, hogy rajongók által kedvelt számos karakter visszatér, köztük Galadriel, IV. Durin herceg, Arondir és Celebrimbor, sőt a sokak által várt gyűrűk megalkotásának pillanatát/történetét is meglebegteti a kedvcsináló előzetes.
#8

akció | kaland | vígjáték

Netflix (2024.08.08.)

A harmadik évad befejezése megteremtette a terepet a befejező évad számára, amelyben a rejtélyek megoldódnak, és a megváltozott univerzum is felfedezésre kerül. több»

Az Umbrella Akadémia negyedik és egyben utolsó évada augusztus 8-án indul. "[Ez] nagyon, nagyon tele van klasszikus Umbrella Akadémia családi hülyeségekkel és csínytevésekkel, amiket már alig várunk" - mondja Emmy Raver-Lampman, aki Allison Hargreevest alakítja - "Van néhány hihetetlen új karakter és gazember, akik szuper izgalmasak." David Castañeda pedig, aki Diego Hargreevest játssza, a 4. évadot a "kedvenc évadának" nevezte. 2019-ben mutatták be a Gerard Way azonos című képregénysorozatán alapuló The Umbrella Academy-t, amely egy csapat elhidegült, szuperképességekkel rendelkező testvért követ, akik apjuk halála után újra összejönnek. Az előző évad egy nagy fordulattal ért véget: új idővonal van, amelyet a család patriarchája, Reginald (Colm Feore) diktál, és a testvérek már nem rendelkeznek a képességeikkel. Nem ez az egyetlen furcsaság ebben az idősíkban, ahol a tét minden eddiginél nagyobb - új ellenségek is megjelennek, akik azt akarják, hogy eltöröljék őket a létezésből, de hogyan szálljanak szembe velük az erejük nélkül? És vajon a testvérek valaha is visszakapják az erejüket...? 
#7

akció | dráma | kaland

Max (2024.06.17.)

Targaryenek és a Hightowerek közötti konfliktus egyre élesebbé válik az első évad fináléjának drámai eseményei után. több»

Már csak néhány hét választ el minket az HBO Sárkányok háza című sorozatának visszatérésétől! A Trónok harca előzménysorozat, amely azt a polgárháborút követi nyomon, amely majdnem 200 évvel azelőtt tépte szét Westerost, hogy Robert Baratheon ült a Vastrónon, idén júniusban tér vissza a második évaddal. Az első évad után minden eddiginél nagyobb a feszültség a zöldek és a feketék között. Az HBO-nak nem kellett sokáig várnia, hogy megújítsa A sárkányok házát a második évadra. Öt nappal az első évad premierje után a csatorna hivatalosan is zöld utat adott a második évadnak, utalva az első epizód lenyűgöző nézettségére: az első este az eddigi legnagyobb nézettséget érte el az HBO sorozatai közül (közel 10 millióan), és az első öt nap alatt több mint 20 millióan nézték a lineáris, streaming és on-demand szolgáltatásokban. Bár további évadhosszabbításról nem esett szó, George R.R. Martin korábban azt mondta, hogy szerinte négy teljes, 10 epizódos évad kell ahhoz, hogy a sorozat alapjául szolgáló könyvekben, a kétkötetes Tűz és vér sorozatban lefektetett történetet el lehessen mesélni.
#6

dráma | romantikus

Netflix

Penelope végre lemond régóta tartó szerelméről Colin iránt, miután hallotta a férfi róla szóló becsmérlő szavait. Úgy dönt azonban, hogy ideje férjet fognia, lehetőleg... több»

A bálterem középpontjában a szürke kisegér (és titkos botránylap-író) Penelope Featherington (Nicola Coughlan) és régi szerelme, a világutazó Colin Bridgerton (Luke Newton) állnak majd. Ez azt jelenti, hogy az idei tavasz hivatalosan is #Polin-é lesz, ahogy a rajongók becenevezték a duót - és Penelope-t és Colint egészen új módon láthatjuk majd! Ahogy a trailerből kiderül, lehet, hogy nem csak "barátság" szövődik közöttük. A 2. évad Featherington-bálját követően Penelope-nak összetört a szíve, miután meghallotta, hogy Colin azt mondta egy csapat agglegénynek, hogy soha nem fog neki udvarolni. Penelope hangulatán az sem segít, hogy a 2. évad fináléjában összeveszik legjobb barátnőjével, Eloise-zal (Claudia Jessie). De a Tudum: A Global Fan Event-en Nicola Coughlan biztosította a nézőket, hogy Penelope készen áll egy botrányos új londoni szezonra a 3. évadban!
#5

dráma | krimi | misztikus

Apple TV+ (2024.06.14.)

Egy gyilkossággal vádolt chicagói ügyész, Rusty Sabich (Gyllenhaal) azért küzd, hogy bebizonyítsa ártatlanságát, és így megmentse a házasságát és a széteső életét. több»

Scott Turow 1990-es bírósági thrillerének ihletésével készült a David E. Kelley, J.J. Abrams Bad Robotja és a Warner Bros. TV által készített sorozat, amelynek premierje néhány nappal a június 9-i Tribeca Fesztiválon tartott világpremier után aktuális. A Kelley (a Talpig férfi című sorozat most fut) által újragondolt Ártatlanságra ítélve című sorozat a megszállottságot, a szexet, a politikát, valamint a szerelem erejét és határait vizsgálja majd, miközben a vádlott azért küzd, hogy összetartsa családját és házasságát. Ruth Negga, Bill Camp és Elizabeth Marvel is feltűnnek főbb szerepekben.
#4

akció | dráma | krimi | vígjáték

Amazon Prime Video

Victoria Neuman közelebb került az elnöki poszthoz, mint valaha, és a hatalmát megszilárdító Hazafi sakkban tartja őt. Butcher, akinek már csak hónapjai vannak hátra, elvesztette... több»

Az Emmy-díjra jelölt, sikersorozat várva várt negyedik évada érkezik a Prime Videóra! A fiúk negyedik évadában a világ a szakadék szélén áll. Victoria Neuman közelebb került az Ovális Irodához, mint valaha, és Butcher, akinek már csak hónapjai vannak hátra, elvesztette Becca fiát, valamint A fiúk vezetését. A csapatnak elege van a hazugságaiból - de mivel a tét nagyobb, mint valaha, meg kell találniuk a módját, hogy együttműködve megmentsék a világot...Mindeközben Hazafi tovább manipulál és teljesen a kezében tartja Victoriát.
#3

akció | dráma | kaland

Netflix (2024.06.06.)

Gus elhatározta, hogy megtalálja édesanyját Alaszkában, ezért a Nagy Emberrel, Wendyvel és Medvével/Beckyvel együtt elindul, hogy megtalálja őt. több»

Az új helyszín - mert új helyszínre költözik Gus története - nem az egyetlen különbség a 3. évadban. "A 3. évad sötétebb lesz, mint a 2. " - mondta a főszereplő - "Gus a sorozattal együtt növekszik, kezd érettebbé válni, ahogy a témák egyre sötétebbé válnak. Sok mindennel kell megbirkóznia, és ez a Sweet Tooth csúcs intenzitása". "A 3. évadban mindenki valamilyen sebbel vagy érzelmi veszteséggel küzd, legyen az valaki az életében vagy saját maga egy része" - mondta Jim Mickle a sorozat alkotója - "Mindenki befelé néz és próbál továbblépni, és végül megtanulja, hogy az élet nem áll meg. Továbbra is egyik lábat a másik elé kell tenni."
#2

NA Eric  (2024)

(1) (1)

dráma | thriller

Netflix

Vincent, a gyászoló apa, akinek a fia eltűnik, Eric, az Edgar ágya alatt élő szörnyeteg barátságában talál vigaszt. több»

"Amikor felvetettem az ötletet egy New York-i bábművészről, aki eltűnt fiát keresi, egy kétméteres kék szörnyeteggel a hátán, a Netflix ráugrott" - mesélte a Tudumnak Morgan ( a BAFTA- és Emmy-díjas Abi Morgan, a sorozat alkotója ) - "Az Eric mélyen belemerül a '80-as évek Nagy Almájába, megmutatja a növekvő bűnözési rátát, a belső korrupciót, a végletes rasszizmust, az elfeledett alsóbb osztályokat és az AIDS-járványt, feltárja a gyermeküket kereső szülők, a széthullott rendszerrel küzdő nyomozó és az elveszett fia miatt tomboló megosztottsággal bekattanó apa belső világát, és felteszi a kérdést, hogy hol vannak az igazi szörnyek. Mindezt bábokkal ... rengeteg bábbal."
#1

akció | dráma | kaland | sci-fi | thriller

Disney+ (2024.06.05.)

A sorozat a Csillagok háborúja világába kalauzolja a nézőt, azokba az időkbe, amikor a Galaktikus Köztársaság a végnapjait élte. Figyelemmel kísérhetjük az árnyékokban... több»

A The Acolyte/Az akolitus a Nagy Köztársaság korában játszódik. Ez különösen izgatottá tesz minket, tekintve, hogy ezt az időszakot még soha nem láttuk élőszereplős formában! Annyit már biztosan tudunk, hogy "Sith-vezérelt" lesz, és 100 évvel az első előzményfilm, A baljós árnyak eseményei előttre esik. Leslye Headland showrunner a sorozat rejtélyes természetéről beszélt: "Az akolitus egy rejtély. Hasonlít a Russian Dollhoz, ami tényleg arról szólt, hogy epizódról epizódra információt adjunk a nézőknek, ez a történetmesélés spirálja" - nyilatkozta. A hivatalos logline szerint Lee Jung-Jae Jedi-mesterét sokkoló bűnesetek sorozatának köszönhetően egy ismerős, veszélyes harcossal (Amandla Stenberg) találkozhatunk majd, akit a múltjából ismer.